Czez Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68709306 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Osobiście powaliło mnie stwierdzenie:Twoj szczupak bedzie sie czuł w niej bardzo komfortowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czez Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Osobiście powaliło mnie stwierdzenie:Twoj szczupak bedzie sie czuł w niej bardzo komfortowo... Mnie tam powaliło wiele stwierdzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 A mnie powala całe to ogłoszenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 przeciez to zwykle jaja sa - tak sadze - ten tekst o mikrosoczewce powiekszajacej optycznie rybe... to nie moze byc na powaznie, ja to biore na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 pomysł naprawde przedni o mało co nie spadłem z krzesła ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Waci Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Uwaga nie polecam bo facet ma negatywa, a jak go przeczytałem to dopiero mnie powaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakubek Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 negatyw faktycznie obrazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TaZz Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 sprzedawca jest śmieszny i śmieszny klijent też to kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hubar Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 A mnie najbardziej zaciekawiło to że jest to zarejestrowane w biurze patentowym - ciekawe jaka nowość tu wystąpiła by uznać to za coś oryginalnego - chyba tylko nazwa (bo materiał i projekt raczej nie ). Ludzie prawdę mają ciekawe pomysły by się zareklamować A ten osobnik o oryginał pierwszej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Czez
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi