popper Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Proszę o opinie o tym wędzisku, wszystkich użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 @Friko Infinity Q 3000 czeka na swój czas. Ona mocno idzie w dół do blanku. mówią na to reel upsweep - taka językowo-wędkarska ciekawostka. Z reguły podaje się 4 stopnie nachylenia, zwłaszcza dla shimaniaków. @pawel, molbys rozwinac temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 ni za bardzo jest co rozwijac, chodzi o nachylenie osi szpuli kołowrotka stałoszpulowego względem blanku - i tyle to się wykorzystuje do zbrojenie krótszych, lzejszych kijów spinningowych, wyznaczając punk przeciecia tych dwoch osi: blanku i szpuli kołowrotka, jako punkt mocowania przleotki konczacej stozek. W teorii ładnie to wyglada, ale w praktyce wychodzi dobrze przy krótkich kijach na tyle lekkich zeby zbroic a la Fuji New concept, tzn. Y + L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Szczerze? Nie bardzo mi to odpowiada w Infinity.Z wyliczeń, to może coś innego wynika ale prezentuje się niezbyt ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 A mnie sie w ogole nie podobaja przelotki typu Y, do zadnego typu wedziska...Teoria New Fuji concept glosi, ze musza takie byc bo inaczej nie da sie zrobic przejscia na przelotki L.Zawsze bylem sceptyczny do tego rozumowania i okazalo sie niedawno, ze slusznie. Wedka z przelotkami typu V zostala ostatnio wykonana i wyszlo to bardzo dobrze...z ktorej strony by nie patrzyl....czy uzytkowych ..czy zachowania pdst. wytycznych zbrojenia wedek...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Dziękuję wszystkim za dyskusję. X89MTS dotarł do mnie. I......,to nie był błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 @popper napisz coś więcej zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 @Friko.Cóż tu pisać. Jestem cały . Okazało się, że to jest to czego poszukiwałem.Dokładnie . Mocniejsza wersja mojego faworyta - Lamiglasa X86MTS.Nawet uzbrojenie w alconity niemal identyczne. Rękojeści, w wędzisku do 17g i do 40g też różnią się bardzo nieznacznie. To mi osobiście bardzo odpowiada . Gdy biorę wędkę do ręki, mam wrażenie lekkości, manewrowości i sporej mocy.Świetnie wyważa ją Infinity 3000.Więcej informacji, ewentualnie, po majowych testach nad Odrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Proszę o opinie o tym wędzisku, wszystkich użytkowników.
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi