LewatoR Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Szukam kogoś z Trójmiasta kto mógłby sprawdzić mi zakupiony multiplikator czy wszystko z nim w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Wyslij do Andrzeja Przybytka [emoji108] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewatoR Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Wyslij do Andrzeja Przybytka [emoji108] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu TapatalkaJa szukam raczej kogoś kto za przysłowiową flaszkę weźmie go w rękę, pokręci obejrzy i stwierdzi że wszystko z nim ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 A co to za multik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Odezwij sie do kolegi @Tarłoś Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewatoR Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 A co to za multik?Shimano Citica 201hg, nie chce go rozkręcać bo jest jeszcze na gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Shimano Citica 201hg, nie chce go rozkręcać bo jest jeszcze na gwarancjiyyyy skoro jest na gwarancji to po co dawać komuś do obejrzenia ? nie rozumiem, nie lepiej używać żeby w łapy palił i jak coś to oddać ? heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewatoR Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 yyyy skoro jest na gwarancji to po co dawać komuś do obejrzenia ? nie rozumiem, nie lepiej używać żeby w łapy palił i jak coś to oddać ? hehPo pierwsze nie chce mi się go wysyłać 400km a po drugie chce go sprzedać i mieć pewność że jest z nim wszystko w porządku mimo tego że ma gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Co wzbudziło Twoje wątpliwości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewatoR Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Co wzbudziło Twoje wątpliwości ?To że przy mocno dokręconym docisku szpuli nie działa tak maslanie jak przy lekko popuszczonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 To normalne - mocno dokręcony docisk zwiększa opór toczenia szpuli i przy rzucie i przy zwijaniu. Dlatego najlepiej nim tylko wybierać luz a resztę załatwiać magnetykiem/odśrodkowym Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewatoR Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 To normalne - mocno dokręcony docisk zwiększa opór toczenia szpuli i przy rzucie i przy zwijaniu. Dlatego najlepiej nim tylko wybierać luz a resztę załatwiać magnetykiem/odśrodkowym Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaBardzo dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 To że przy mocno dokręconym docisku szpuli nie działa tak maslanie jak przy lekko popuszczonym. Docisk szpuli teoretycznie powinien być ustawiony tak aby szpulka miała minimalny luz. On nie służy do hamowania szpuli. Od tego są hamulce odśrodkowe czy magnetyczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewatoR Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Docisk szpuli teoretycznie powinien być ustawiony tak aby szpulka miała minimalny luz. On nie służy do hamowania szpuli. Od tego są hamulce odśrodkowe czy magnetyczne.Ok, bardzo dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi