pabik Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) Witam , może nie zauważyłem ale poza opłatami za rok 2021 gdzie wszędzie tego pełno nie mogę nigdzie namierzyć porozumień 2021 co przy kończącym się sezonie chyba jest raczej ważną informacją tym bardziej , że niektórzy czekają na 1-go stycznia jak i gdzie zapłacić ps.chyba , że temat gdzieś mi umknął to proszę o przeniesienie Edytowane 20 Grudnia 2020 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 PZW Radom podalo czesciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Kielce też.http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/26/wiadomosci/213632/pliki/porozumienia_2021__doplaty_10_zl.pdfRóżnica - Kalisz. Jest w wykazie Radomia. Edytowane 21 Grudnia 2020 przez PiotrCz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 (edytowane) WitamWczoraj zapłaciłem kartę wędkarska na 2021 rokW/g ustnych zapewnień Pan skarbnika koła ,porozumienia na rok 2021 obowiazuja takie same jak w roku bieżącym Dotyczy okręgów dolnośląskichKłaniam sie Marian Edytowane 22 Grudnia 2020 przez marian-56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 PZW Siedlce tez dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 (edytowane) A jak tam porozumienia OMPZW?? ???? Oferta równie bogata co w mijającym roku? Edytowane 22 Grudnia 2020 przez Bootleg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 A jak tam porozumienia OMPZW?? Oferta równie bogata co w mijającym roku?Są. Masz: były Płock, były Włocławek, byłą Ostrołękę, była Łomżę oraz byłą Łódź . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Są. Masz: były Płock, były Włocławek, byłą Ostrołękę, była Łomżę oraz byłą Łódź .Same okręgi z łowiskami obfitości 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Są. Masz: były Płock, były Włocławek, byłą Ostrołękę, była Łomżę oraz byłą Łódź .No chyba Łomży nie ma w OM PZW... Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 No chyba Łomży nie ma w OM PZW... Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaTo gdzie jest były Okręg Łomżyński? Po bankructwie finansowym OŁ - OM przejął większość ludzi i kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Ludzi i kół to może i owszem, ale wód to raczej niespecjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 No właśnie wody miałem na myśli Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Całkiem niezłe informacje są na wedkuje.pl Dwa okręgi poszły na całość ???? Pewnie tam zaroi się od ryb ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Podoba mi się - składa zwykła i no kill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Całkiem niezłe informacje są na wedkuje.pl Dwa okręgi poszły na całość Pewnie tam zaroi się od ryb ........albo za rok dwa pojawi się komornik.......... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 ........albo za rok dwa pojawi się komornik.......... .To gdzie pojawi się lub nie inkwizycja to marne pocieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Panowie czy ktoś z Was orientuje się czy Poznań z Wrocławiem podpisały jakieś porozumienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Panowie czy ktoś z Was orientuje się czy Poznań z Wrocławiem podpisały jakieś porozumienie?Tomek, Wrocław ma tak jak zeszły rok. Poznań tylko Koszalin. Robiłem już rozeznanie, bo kolejny raz naszego lokalnego syfu nie opłacę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 (edytowane) Nie http://www.poznan.pzw.org.pl/wiadomosci/214046/60/informacja_dot_porozumien wybitnie głupawe podejście Poznania do porozumień 50/50 Edytowane 1 Stycznia 2021 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Jakby ktoś chciał się indywidualnie porozumieć z OM PZW to tu ma możliwość przez internet:https://ompzw.eparki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 No to Poznań nieźle załatwił całą rzesze wedkarzy z okregu kalisz/ostrów, którzy przenieśli się do nich w 2020.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 W rzeczy samej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Chłopaki pytanko mam lubuskie potrzebuje dolnośląskie dajcie link jakis na stronie Jeleniej góry nie mogę się zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Mam jedną refleksję w kontekście porozumień międzyokręgowych Nie dotyczy ona samych porozumień. Mocno dziwi mnie fakt, że porozumienia lub ich brak nie są jeszcze zamieszczone na stronach internetowych okręgowych itp. Mam wrażenie, że większość związków ma w ***** to czy umieszczą informację wcześniej czy wędkarz będzie płacił za kota w worka. Dla nadgorliwych- tak, wiem. Nie chcesz, nie musisz być członkiem. Najlepiej zachowało się Mazowsze. Nie ma porozumień, nie ma narzekania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Powinna być składka krajowa na poziomie 500 zł z opcją no kill. Jeżeli złamiesz zasadę dostajesz bana na wody związkowe na 10 lat i 10 krotność składki jako grzywnę + przypadek sprzętu. Dla osób zabierających ryby składka krajowa 1000 zł i odpowiednie limity np. 10 ryb drapieżnych (szczupak, sandacz) na 1 miesiąc. Maksymalnie 1 osoba mogłaby od maja do końca grudnia zabrać 80 ryb z wód całego kraju. Po przekroczeniu limitu koniec zabierania. Za złamanie zasad 10 krotność składki jako grzywna + przepadek sprzętu no i ban na wody związkowe. Aha przy takich zasadach i wykorzystaniu maksymalnego limitu połowu ryb wychodzi 12.5 zł za rybkę. Zakładając, że złowimy te 80 szt. sandacza/szczupaka w całym sezonie. Wyliczenia dla tych którym składka musi się zwrócić... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi