bartsiedlce Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 By nie zakładać nowego wątku pozwoliłem sobie zmienić tytuł i zamieścić informację o porozumieniach na rok 2022 okręgów tzw. "Ściany Wschodniej" : https://www.pzw.org.pl/siedlce/wiadomosci/229735/64/porozumienia_miedzyokregowe_na_2022_r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 WitamWczoraj zapłaciłem kartę wędkarska na 2021 rokW/g ustnych zapewnień Pan skarbnika koła ,porozumienia na rok 2021 obowiazuja takie same jak w roku bieżącym Dotyczy okręgów dolnośląskichKłaniam sie MarianChyba Cię oszukali : https://www.pzw.org.pl/wroclaw/cms/28822/porozumienia_zawarte_na_2022_rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Chyba Cię oszukali : https://www.pzw.org.pl/wroclaw/cms/28822/porozumienia_zawarte_na_2022_rokTen post kolegi marian-56 może i jest z grudnia, ale ubiegłego roku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Porozumienia PZW Kielce.https://www.pzw.org.pl/kielce/wiadomosci/229458/60/porozumienia_2022_r__czesc_i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Ten post kolegi marian-56 może i jest z grudnia, ale ubiegłego roku. Trzyma mnie jeszcze po świętach ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Dzwoniłem do Zarządu Okręgu PZW w Elblągu i porozumienia będą tylko z Gdańskiem i Olsztynem. W zeszłym roku było ich duuuużo wiecej - w sumie z 21 okręgami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Wiecie coś o nadnoteckim? będą w tym roku jakieś porozumienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Wiecie coś o nadnoteckim? będą w tym roku jakieś porozumienia?Na razie to wygląda tak. https://www.pzw.org.pl/pila/wiadomosci/229519/61/porozumienie_strefy_i_zawieszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Panowie i panewki, krótkie i zwięzłe pytanie. Teoretyzując - gdybym chciał powrócić na łono najjaśniej nam panującego związku, (bo cholera, za rzecznymi wędrówkami tęsknię), to mieszkając w Warszawie, gdzie warto by wykupić znaczki i zostać członkiem którego koła? Chodzą mi po głowie na razie Ciechanów i Lublin. Właśnie prawobrzeżna Wisła na wysokości Kozienic, Wieprz oraz Bug mocno za mną chodzą, i w tamtych rejonach spędzę w tym roku sporo czasu. Proszę zatem o sugestie i literalnie dwa słowa, czemu warto tu a tu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) Panowie i panewki, krótkie i zwięzłe pytanie. Teoretyzując - gdybym chciał powrócić na łono najjaśniej nam panującego związku, (bo cholera, za rzecznymi wędrówkami tęsknię), to mieszkając w Warszawie, gdzie warto by wykupić znaczki i zostać członkiem którego koła? Chodzą mi po głowie na razie Ciechanów i Lublin. Właśnie prawobrzeżna Wisła na wysokości Kozienic, Wieprz oraz Bug mocno za mną chodzą, i w tamtych rejonach spędzę w tym roku sporo czasu. Proszę zatem o sugestie i literalnie dwa słowa, czemu warto tu a tu.Okręg Siedlce. Masz w nim Bug oraz porozumienia z Radomiem, Lublinem czy Ciechanowem oraz wieloma innymi po 20 zł za okręg.Jestem członkiem koła z Łaskarzewa. Wisła Antoniówka i okolice czyli naprzeciwko elektrowni Kozienice to rejon w którym często się pojawiam i w sumie najbliższa mi woda. Jakby co zapraszam do nas do koła. Edytowane 4 Stycznia 2022 przez cobrax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 A jak i gdzie te zezwolenia po 20 zeta załatwić? Wiecie może? Radom mi w kole załatwią ale już Tarnobrzeg czy Siedlce to marzenie. Jestem w PZW Lublin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) A jak i gdzie te zezwolenia po 20 zeta załatwić? Wiecie może? Radom mi w kole załatwią ale już Tarnobrzeg czy Siedlce to marzenie. Jestem w PZW Lublin.Dziwne że w Lublinie nie mają Siedlec.W sumie w Siedlcach jeszcze nie było Lublina ale płaciłem jakoś pod koniec zeszłego roku więc może coś się zmieniło.Jeśli jednak jest problem to Siedlce możesz dokupić w każdym kole z tego Okręgu. W pozostałych też tak powinno być. Edytowane 7 Lutego 2022 przez cobrax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Pociśnij skarbnika, niech weźmie z okręgu zezwolenia. Największy problem z dostępnością sprawiają skarbnicy, nie chce im się wypełniać dodatkowych papierów i dlatego nie biorą zezwoleń innych okręgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 A jak i gdzie te zezwolenia po 20 zeta załatwić? Wiecie może? Radom mi w kole załatwią ale już Tarnobrzeg czy Siedlce to marzenie. Jestem w PZW Lublin.Ja jestem w okręgu kieleckim i męczyłem skarbnika, żeby mi załatwił zezwolenia na Radom, Lublin i Tarnobrzeg. Innego sposobu nie ma, tylko dzwonić do skutku, mają obowiązek przywieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 ... właściwie ,jak widać, wszystko rozbija się o podejście skarbników do tematu, zapewne czasowość. U mnie skarbnik prowadzi biznes wędkarski, jest w Zarządzie okręgu, no i przede wszystkim bywa dość często w Białymstoku. Kwestia telefonu, jakie ,,kwity" ma pobrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi