Skocz do zawartości

Porozumienia międzyokręgowe

Rekomendowane odpowiedzi

By nie zakładać nowego wątku pozwoliłem sobie zmienić tytuł i zamieścić informację o porozumieniach na rok 2022 okręgów tzw. "Ściany Wschodniej" :

https://www.pzw.org.pl/siedlce/wiadomosci/229735/64/porozumienia_miedzyokregowe_na_2022_r

• Like 1

Witam

Wczoraj zapłaciłem kartę wędkarska na 2021 rok

W/g ustnych zapewnień Pan skarbnika koła ,porozumienia na rok 2021 obowiazuja takie same jak w roku bieżącym 

Dotyczy okręgów dolnośląskich

Kłaniam sie Marian

Chyba Cię oszukali : https://www.pzw.org.pl/wroclaw/cms/28822/porozumienia_zawarte_na_2022_rok

Panowie i panewki, krótkie i zwięzłe pytanie. Teoretyzując - gdybym chciał powrócić na łono najjaśniej nam panującego związku, (bo cholera, za rzecznymi wędrówkami tęsknię), to mieszkając w Warszawie, gdzie warto by wykupić znaczki i zostać członkiem którego koła? Chodzą mi po głowie na razie Ciechanów i Lublin. Właśnie prawobrzeżna Wisła na wysokości Kozienic, Wieprz oraz Bug mocno za mną chodzą, i w tamtych rejonach spędzę w tym roku sporo czasu. Proszę zatem o sugestie i literalnie dwa słowa, czemu warto tu a tu.

• Like 1

Panowie i panewki, krótkie i zwięzłe pytanie. Teoretyzując - gdybym chciał powrócić na łono najjaśniej nam panującego związku, (bo cholera, za rzecznymi wędrówkami tęsknię), to mieszkając w Warszawie, gdzie warto by wykupić znaczki i zostać członkiem którego koła? Chodzą mi po głowie na razie Ciechanów i Lublin. Właśnie prawobrzeżna Wisła na wysokości Kozienic, Wieprz oraz Bug mocno za mną chodzą, i w tamtych rejonach spędzę w tym roku sporo czasu. Proszę zatem o sugestie i literalnie dwa słowa, czemu warto tu a tu.

Okręg Siedlce.

Masz w nim Bug oraz porozumienia z Radomiem, Lublinem czy Ciechanowem oraz wieloma innymi po 20 zł za okręg.

Jestem członkiem koła z Łaskarzewa. Wisła Antoniówka i okolice czyli naprzeciwko elektrowni Kozienice to rejon w którym często się pojawiam i w sumie najbliższa mi woda.

Jakby co zapraszam do nas do koła.

Edytowane przez cobrax

• 1 miesiąc temu...

A jak i gdzie te zezwolenia po 20 zeta załatwić? Wiecie może? Radom mi w kole załatwią ale już Tarnobrzeg czy Siedlce to marzenie. Jestem w PZW Lublin.

Dziwne że w Lublinie nie mają Siedlec.

W sumie w Siedlcach jeszcze nie było Lublina ale płaciłem jakoś pod koniec zeszłego roku więc może coś się zmieniło.

Jeśli jednak jest problem to Siedlce możesz dokupić w każdym kole z tego Okręgu. W pozostałych też tak powinno być.

Edytowane przez cobrax

A jak i gdzie te zezwolenia po 20 zeta załatwić? Wiecie może? Radom mi w kole załatwią ale już Tarnobrzeg czy Siedlce to marzenie. Jestem w PZW Lublin.

Ja jestem w okręgu kieleckim i męczyłem skarbnika, żeby mi załatwił zezwolenia na Radom, Lublin i Tarnobrzeg. Innego sposobu nie ma, tylko dzwonić do skutku, mają obowiązek przywieźć.

... właściwie ,jak widać,  wszystko rozbija się o podejście skarbników do tematu, zapewne czasowość. U mnie skarbnik prowadzi biznes wędkarski, jest w Zarządzie okręgu, no i przede wszystkim bywa dość często w Białymstoku. Kwestia telefonu, jakie ,,kwity" ma pobrać...