michał34 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 WitamSzukam informacji na temat tej łódki. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć opinii użytkowników o tej łódzi (oprócz strony producenta). Za wszelkie informacje będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzesM Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 O tę łódkę chodzi? https://mojetrofea.pl/lodz-wedkarska-kraken-380-pierwsze-wrazenia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michał34 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Tak o tą. Czytałem ta recenzję, ale szukam jeszcze innych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Ta fajny opis. Nowa bierze wodę a właściciel jest zadowolony. Tłumaczenie producenta , że tak ma być bo stoi na wodzie. Hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzesM Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Chłop pisze też różne inne bzdury jak np. że w tej łódce jest dużo miejsca w środku. Pewnie nie widział porządnej łódki tej wielkości na oczy. Edytowane 26 Grudnia 2020 przez Maciek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aleksander54 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Chłop pisze też różne inne bzdury jak np. że w tej łódce jest dużo miejsca w środku. Pewnie nie widział porządnej łódki tej wielkości na oczy.Widzę, że znasz się na rzeczy Podrzuć więc, proszę, jakiś namiar na coś lepszego od tego całego Krakena. Też tak do 4 - 4,5 tysi PLN. Szukam właśnie jakiegoś nowego pływadła. Byle burty były wysokie - tak od 70 cm - nie lubię, jak mi chamstwo na skuterach itp. chlapie do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Cenę u tego Krakena to ja widzę ponad 5k. Za sensowną dwupłaszczową łódkę 4 m trzeba dać minimum 5-6 tys. zł. Z wyższą burtą np. Silver 405 lub Semper 400 WL. Tu masz wszystko: http://jerkbait.pl/topic/145991-%C5%82%C3%B3dka-ok-4-metry-zakup-opinie-porady/page-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Silver plus dwie podstawy pod krzesło obrotowe to już jest koło 9 tyś,bynajmniej takę dostałem odpowiedź od producenta.Najtaniej z tych w miarę sensownych produkcji wychodziła Wile 405, jest też Iwa z polmiru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kokot Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zobacz sobie "wodny świat" w lesznie.Kupilem w zeszłym roku łódķe od tego kolesia i jestem mega zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
michał34
Witam
Szukam informacji na temat tej łódki. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć opinii użytkowników o tej łódzi (oprócz strony producenta). Za wszelkie informacje będę wdzięczny.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi