krokkop Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam serdecznie . Potrzebuje opini na temat maszynki Shimano Stella FW 2500 SDH . Mam okazje kupic za niewielkie pieniadze ! . . Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 nie znam tej maszynki.ale jeśli chodzi o sprzęt na tym poziomie to chyba nie ma nad czym się zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Podstawowe pytanie - do jakiego zastosowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Niemieckie klenie i rapy , klenie 50 Cm rapy czesto 60 a nawet 70 Cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Na rzeke (nurt) wzialbym cos ciezszego. Aluminiowego. Z wieksza moca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Dokładnie. To młynek do lekkiego spina, klenie obsłuży ale z rapami będzie gorzej ( hamulec to chyba 6lb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam serdecznie . Potrzebuje opini na temat maszynki Shimano Stella FW 2500 SDH . Mam okazje kupic za niewielkie pieniadze ! . . Dziekuje i pozdrawiam Jak w dobrym stanie to tylko brać .Pewnie pokręci nie krócej jak te nowe wynalazki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Generalnie kręci ,nawija,idzie rybe tym chycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam serdecznie . Potrzebuje opini na temat maszynki Shimano Stella FW 2500 SDH . Mam okazje kupic za niewielkie pieniadze ! . . Dziekuje i pozdrawiam Jak w dobrym stanie to tylko brać .Pewnie pokręci nie krócej jak te nowe wynalazki . Pojemność szpulki niewielka. Hamulczyk/sprzęgiełko nie za mocne. W mojej ocenie, kręciołek do bardzo lajtowych łowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Pojemność szpulki niewielka. Hamulczyk/sprzęgiełko nie za mocne. W mojej ocenie, kręciołek do bardzo lajtowych łowów. Łoj tam Waldek u mnie pod kogutkami 10-20g przy resstafinie chodzi TP 2500 i nie narzeka .Ten trochę słabowitszy ale też da radę, wszak to stella . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 No niby Stella ale TP 2500 Fa/FB ma pojemność szpuli ponad 2 x wiekszą. Zakładając, że namotamy 0,20 to wejdzie jakieś 240m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 @Jozi, klenia 50taka w nurcie będziesz musiał stopować kciukiem, bolenia nie za3masz ...Hamulec to tylko 4lb!!! Miałem go wziąć na pstrągi ale za słaby...to typowy okoniowo-wzdręgowy UL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Takie maszynki też potrzebne do połowów .Jak jest w niskiej cenie to tylko brać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Mam dylemat Panowie , shimano stella za 10000 zl albo Team Daiwa X 2506 C od Kolegi z forum . Ktory jest mocniejszy ? Potrzebuje malego krecka ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 za 10000 zl Nie przepłacasz aby Pojawiła się jaskółka http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=31232&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Aj przepraszam 1000 zl ! A daiwa 1200 tyle te daiwa nowka ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=31146&am p;start=0&. Ten dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Mam dylemat Panowie , shimano stella za 10000 zl albo Team Daiwa X 2506 C od Kolegi z forum . Ktory jest mocniejszy ? Potrzebuje malego krecka ! Pozdrawiam Przy stelli chyba o jedno zero za dużo .No daiwa mocniejsza, pod pstrągalki i w nurcie zdecydowanie lepiej się sprawdzi. Od Przemka to nóweczka będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ta Team Daiwa ma bebechy mocne, ale szpulkę 6lb.Jeżeli Daiwa, to ten będzie mocny i idealny...no i Tourek stoi półkę wyżej http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=31232&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ale szpulę zapewne dokupi mocniejszą i będzie miał i na lekko i ciężej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Bierą,ryby bierą ,aby się kręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Na wszystkich orzyskach,i robakach innych,slammer uber alles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ta ...no i Tourek stoi półkę wyżej Taaaaaaaa...? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ale szpulę zapewne dokupi mocniejszą i będzie miał i na lekko i ciężej . Może i dokupi ale jak założy..? <_< Żeby wsadzić szpulki 2500 na 2506, to trzeba sobie wymienić osadzonko szpulki ale wtedy znowuż 2506 nie założy czyli albo rybka albo pipka.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 hm ,,, bardziej jestem zdecydowany na daiwe .Jednak moc do mnie przemawia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi