bassy Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Na muchy szczupakowe może ktoś ma i nie używa ewentualnie dołączę do zamówienia. Jak nikt nic nie zamawia zrobię sobie zamówienie ( może wtedy ktoś dołączy). Interesują mnie nowe opakowania tych syntetyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Gdzie chcesz kupować?BTW - Krystian z FM mówił ze mają w sklepie bardzo podobny materiał, 1/3 ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 wiem Kubuś, ale chciałem spróbować łoryginalny, człowiek pół życia przeżył wziął się dopiero za muchowanie a straconego czasu i tak nie nadrobi ))))słyszalem o tych materiałach z FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Odwiedź http://www.flyhouse.pl Jest boski Enrico i do tego polecam jeszcze materiały DNA.Cena jest porównywalna z tym co byś dał w Stanach + przesyłka pozdro Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 o faktycznie poczekam jeszcze na odzew kolegi z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi