vako Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Na koniec roku w stajni Shimano pojawiła się taka to zabawka z przeznaczaniem do morskich zastosowań.http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/6164 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Nawet wcześniej niż pod koniec tego roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Czyli indestructible machine powraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Szkoda, że nie ma wersji PG dla rozmiaru 4000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 (edytowane) Kadet, ale jest 5000PG a body powinno być to samo. Ale chyba jednak nie. Różnią się dość sporo wagą. Zna ktoś temat? Edytowane 1 Stycznia 2021 przez piethras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 (edytowane) Widać na załączonych zdjęciach, że jednak body 4000 i 5000 są inne. Nieco inny kształt obudowy i brak srebrnego elementu ozdobnego zachodzącego na stopkę kolowrotka w modelu 5000.Rotor oczywiście też nie ten sam. Edytowane 2 Stycznia 2021 przez saitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Nie mogłoby być inaczej jeśli różnica w wadze pomiędzy 4000 a 5000 to 130g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Odgrzebie temat - ktoś ma i użytkuje? Jaka jest różnica pracy modelu 4000 opartego na ślimakowym posuwie szpuli, do większego modelu 5000 na mimośrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Ja użytkuje 6000PG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Ja użytkuje 6000PG Czyli to samo ,tylko szpulka mniejsza:) Jak się sprawuje i w jakim łowieniu? Nawój linki, kultura pracy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Używam przy wędce sumowej , kręci i nawija jak zwykły stradic w zasadzie gdyby nie gała do kręcenia ciężko było by rozróżnić łowię w większości na gumy z lekkim obciążeniem a plecionkę mam założona PE 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Używam przy wędce sumowej , kręci i nawija jak zwykły stradic w zasadzie gdyby nie gała do kręcenia ciężko było by rozróżnić łowię w większości na gumy z lekkim obciążeniem a plecionkę mam założona PE 3.0A powiedz(napisz) mi jeszcze proszę jakich gabarytów są te gumiaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Ja nie używam dużych gum, maks. 12cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi