Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cobrax Opublikowano 1 Stycznia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Pierwsza fajna ryba w tym roku.Tatna 2 cale na 2 gramach. 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KabaTT Opublikowano 2 Stycznia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Sezon 2021 zacząłem od nowego pb okonia.45cm.???? 64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Dziś kolejny fajny okoń wpada. Niestety zanosi się że przymrozi co nie jest dla mnie dobrą wiadomością. Dla okoni raczej też nie. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Nawet w snach nie przypuszczałem ,że w styczniu zagoszczę tutaj . Jednakże myśl ,że do rozpoczęcia ,,właściwego,, początku sezonu zostały jeszcze prawie cztery miesiące i że za kilka dni lód może skuć małopolskie wszelkiej maści bajorka spowodowała ,że dziś zameldowałem się nad jednym z nich .I było bardziej niż pięknie.... 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KrystianG Opublikowano 7 Stycznia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 No to szczęśliwego nowego roku! Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka 68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianG Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 (edytowane) Zdziwienia rozmiaru nie miałem ponieważ wziął w pełnym dystansie na pewnym holenderskim "starorzeczu" o głębokości około 4 metrów i od samego początku pokazał kto tu rządzi. Na całe szczęście w tej rywalizacji to ja byłem sprite a on był pragnienie. Zdziwiłem się natomiast okrutnie gdy z głębin zimnej i krystalicznie czystej wody szedł za nim drugi jegomość o równie pokaźnych rozmiarach. Jedno jest pewne - jeszcze tam wrócę.Ja nie wiem jak można z regularnością łapać okonie 40+ na turbo lekko czyli plecionka 00nic + główka 1-2 gram i 2` gumka. Nie mówię tego żeby kogoś zdyskredytować - broń Boże. Mówię to z podziwem. Ja okoni 40+ nie potrafię złapać na lżej niż pletka 0.14, fluo 0.35-0.40, główka 8 gram i westin shad teez 9 cm. Czasem jednak fajnie iść postkomunistycznie na jakość i przewalić w jeden wieczór kilkadziesiąt smukłych kruciaków tak pro-bono dla relaxu. Edytowane 21 Stycznia 2021 przez bartsiedlce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KrystianG Opublikowano 10 Stycznia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Bum [emoji378][emoji95] Ten lekko ponad 45. 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 U mnie także nowe pb 44,5 cm , jasnoniebieski z brokatem relax ohio 2" zassany z dna 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianG Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Moi "myly" Państwo jestem na 75% pewien że odkryłem miejscowke z programu perch pro. Co najlepsze jest 10 min autem od mojego domu. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianG Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) Panowie, mieszkam w Holandii i łowione na plecionke więc się nie liczy. Edytowane 21 Stycznia 2021 przez bartsiedlce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Nie dość , że lód do dupy to jeszcze odwilż. Mam nadzieję, że mimo wszystko to nie koniec sezonu 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Norbert 78 Opublikowano 1 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Urodzinowa życiówka [emoji16] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Dwoje Youtuberów wybrało się na lód na okonie. Co z tego wyszło? Na pewno fajna wyprawa i... Zobaczcie zresztą sami ????. W opisie pod filmem znajdziecie link do wyprawy widzianej od drugiej strony. Zapraszam do oglądania, bo to już piąteczek, piątunio ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Długo oczekiwany wyjazd na jezioro z wielkimi okoniami nie przyniósł oczekiwanych efektów. Oprócz palczaka, jedna ciut większa rybka złowiona na blaszkę podlodową HRT. Z rozmów z innymi wędkarzami okazało się, że była to największa ryba tego dnia[emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Dwa z wczoraj. Sztuka to wyjac okonia z przerebla ktory zerwie zylke 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Fighting cold and storm, waking up early, going to bed late. Walking that extra mile, doing the last cast 1000 times...it will pay off they said...And it does...Fantastic fish in a great condition and new ????PB????????Nowa życiowka????https://www.instagram.com/p/CLRKReSr0ci/?igshid=15kbwv66wk268 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Tego się nie spodziewałem Dodam, że ryba była złowiona z 12m, a więc jak widać bardzo szybko się zregenerowała. 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Musiał być bardzo głodny ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 To ta ryba 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Jestem pod wrażeniem. Serio. I sposób sprawdzony naocznie hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 (edytowane) Piękne słońce, piękny dzień. Ok. 38 cm. na mormyszkę. Piękne zakończenie sezonu podlodowego. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Lutego 2021 przez rafcik87 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Okonie jak konie , super dzień i super ryby wszystko w palcach i bardzo cienko, czyli tak jak lubię. Wszystko na swoje mormyszki.Podlodowa 40 echa na bałałajke na 0.8 cieszy najbardziej. Było sporo fajnych ryb, ale dwa zasługują na zdjęcie.Podlodowe ostatki, jak woda zejdzie biorę się za kropki. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) Okoniowe podsumowanie sezonu lodowego 2021 - było dobrze. Chyba aż za dobrze patrząc na to ile pasiaków zamordowano. Pokoty na FB to był standard. Lata lecą, a naród jak był tępy tak tępy jest.Może jakiś progres w kierunku cywilizacji jest, ale mega powolny :/ Tutaj na portalu klepiemy się po pleckach i zapominamy jaka jest rzeczywistość. No nic ... miały być okonie. Wrzucam największego. Udało mi się połowić garbów 40+ w trzech okręgach PZW, w wielu różnych jeziorach, tylko nie w OM. Aczkolwiek przyznam, że w tym ostatnim nawet nie próbowałem Edytowane 2 Marca 2021 przez hlehle 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 W kieleckim umieli sobie poradzić. Od 20 do 35 max 10szt. I kontrole na lodzie jak nigdy. Jazgarz 10cm. Całkiem mądrze 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 (edytowane) W kieleckim umieli sobie poradzić. Od 20 do 35 max 10szt. I kontrole na lodzie jak nigdy. Jazgarz 10cm. Całkiem mądrzeW Ciechanowskim 18 - 30 cm i w czasie zimy maks 5 sztuk. Częste kontrole. Duża presja , mało wód i do tego z kiepskim potencjałem, mimo to efekty widać. Można ? Można.Toruń też ma widełki, tylko niestety słabo z kontrolą ... Za to jeziora kapitalne.Olsztyn - 20-35 cm - niestety jeziorka też raczej nikczemne. Najfajniejsze wody mają gospodarstwa rybackie i ostro siatują. Może i w OM w końcu coś drgnie po tych ostatnich aferach. Może ... Edytowane 3 Marca 2021 przez hlehle 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi