SlawekNikt Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 I mnie coś tam się trafia tylko nie pamiętam czy z lubelskiego czy z mazowieckiego ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Taki weekendowy fajnie ubarwiony 34cm ze starorzecza 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) Mi wczoraj trafił się taki przystojniak 31 cm. Stał w kamieniach przy opasce. Rzeka Narew. Edytowane 27 Września 2021 przez Ostry 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brek69 Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 (edytowane) wczorajszy okoń 30 cm z Warty, Poznań Edytowane 29 Września 2021 przez brek69 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikefanatyk35 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Mali amatorzy keitecha;) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Okoń na okonia 14cm 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Morskie 48cm 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Test nowej zabaweczki 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Wczorajszy rozbójnik 37cm, większy niestety zszedł z haka po minucie holu. Stały w zastoisku za przykosą. Rzeka Narew. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Test nowej zabaweczki C to za sprzęcik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Nissin Ares Lester B 700. Kij ajingowy typowy kołek. Znalazł u mnie zastosowanie do łowienia lekkimi przynętami na dużych głębokościach 6-8-11m. A cierpliwość związana z długim opadem niekiedy wynagradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 34 i 32 z wczoraj. Skusiły się na cykadę spinmad prowadzoną przy dnie. Sprzętowo:Qualia pt 602, td 2004 z plecionką 2lb. Brania agresywne w zasadzie pod nogami. Wcześniej było czesanie gumami jednak bez rezultatu. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achilles272 Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 (edytowane) Nowy PB 44cm wziął na woblera salmo minnow 7 cm Edytowane 5 Października 2021 przez Achilles272 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Dwa lepsze z końcówki sierpnia. Większy 36cm, połakomił się na whitefisha 13 cm. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krokkop Opublikowano 9 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) Jak na nie umiejacego -lowic okonie Arka , okon byl calkiem przyzwoity. Jeden z czterech. Edytowane 9 Października 2021 przez krokop 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Dzieki za fajne zdjecia Zbychu,- czasem i slepej kurze sie ziarno trafi Mysle jednak, ze tan caly wczorajszy dzien na rybach dlugo zapadnie nam w pamieci bo frajde z lowienia mielismy niesamowita i usmialismy sie do rozpuku PSOkon mial rowne 50 cm 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Kolejny 30tak z plusem. Tym razem połakomił się na Cyprysowa "złotą rybkę". Za pokrywą skrzelowa widać ślad po zębie. Ciekawe czy ryba go atakująca była duża czy mocno głodna, że chciała go zaprosić na obiad?? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Nowe PB w okoniu poprawione o 5mm ????????Wpadło też trochę mniejszych ale równie pięknych okoni. Rybki złowione na ostatniej wyprawie do Skandynawii w okresie od 25.09 do 09.1049,2cm 47cmKumulacja kabanów 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Przyszły zimne noce , zielska coraz mniej , na moim łowisku zaczyna się coś dziać Ten był dzisiaj największy 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Przylow przy szczupakach 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Ja w sobotę przeżyłem najbardziej epicki dzień na rybach od kilkunastu lat, nastawiam się głownie na okonie. W sezonie udaje się czasem trafić kilka ładnych sztuk ale są to przeważnie pojedyncze rodzynki. W czerwcu udało mi się pobić swoje BP z rzeki (41cm) i myślałem że nic lepszego mnie już nie czeka. W sobotę nic się na to nie zanosiło. Odwiedziłem swoją pierwszą miejscówkę, oprócz małego szczupaka niewiele się działo, poszedłem z buta kilometr na drugą metę. Pierwsze rzuty i okoń 30 cm, już byłem zadowolony. Zmieniłem gumę na trochę większą i się zaczęło. Z małymi przerwami co kilkanaście minut wyjąłem 36, 31, 37 i 38 cm. Trochę mniejszych, dwa małe szczupłe i leszcza za grzbiet który przez chwilę w myślach był rekordowym szczupakiem. Każdemu życzę takiej dniówki pozdrawiam. Największe na fotkach. Rzeka Narew. 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikefanatyk35 Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Moja ulubiona pobliska domowa woda i kochane garbolinki:) 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Powoli się rozkręcają i oby to trwało jak najdłużej 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Kilka ryb z ostatnich wypadów ,które załapały się na fotki. Zestaw : Sicario + Vaniek ; Sicario + Sahara. Przynęty : gumy , własne hand made. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Tata miał udane zakończenie sezonu w Polsce. Załączam kilka największych garbików. 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi