BOB1 Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 (edytowane) Aby nie doprowadzać nikogo do niczego, dzisiaj łowiłem klasykami: Meppsik, Riomes, Droppen ... PS ale najfajniejsze padły na RT w tym szczupły 67 Jestem mile zaskoczony. Pogoda kapryśna, silnie burzowa a okonie nie reaguję na skoki ciśnienia! nigdy dotychczas tak nie było na tej wodzie (a znam ją od ponad 30tu lat) Edytowane 28 Lipca 2021 przez BOB 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Właściwie jest im obojętne co, byle by wibrowało lub się kręciło czasem warto zasmakować gumisia albo jak jest okazja ... odstawić duecik najważniejsze, że jest zabawa. Ciekawe jak długo? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Łakomy, mały kanibalik 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Okonków ciag dalszy:) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Póki co, rekord urlopu. 37cm 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Dziś zajrzałem nad wodę, jednqk czy przeprosiłem się z rybami? - Padł tylko średniak, ale z tych przyjemniejszych. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Gdy wszystko zawiodło robak 2" okazał się być skuteczny. Za późno odkryłem ale coś tam w końcu udało się cyknąć 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 U mnie dzisiaj rządził zestaw czarno-złoty 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Mi tak szczęście dopisało. Jedyne branie czarno czerwony spin-mad. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Wczoraj złoto-czarno, dzisiaj wyłącznie sreberko "RT"w 1 1/2 godziny 8 szt 30-33cm (oczywiście były i mniejsze i "palczaki"i ) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 34cm. Dzisiaj skuteczna była cykada ...baaaaardzo skuteczna!!! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 IMG_20210811_133139a.jpgNo to chyba możesz wrzucić do wątku "Przyłowy 2021" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Nie wiem, jak Ty to Robercik zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Ja też nie wiem...wiem jak wyjmowałem! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Ja też nie wiem...wiem jak wyjmowałem! Też miałem kiedyś okazję przekonać się, jak gruba jest skóra na opuszkach palca. Lewą trzymałem miotającego się dużego pstrąga, kciuk prawej przypięty kotwiczką do jego głowy. W takich chwilach człowiek żałuje, że nie urodził się z trzecią ręką. Producenci mogą śmiało pisać, że kotwiczki testowane nie tylko na zwierzętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Wiem, że już było ale polecam ten sposób Testowałem działa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) Wiem, że już było ale polecam ten sposób Testowałem działa Też próbowałem ale bez kotwiczki w palcu. Polecam Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perch22 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) Ja w sobotę wydłubałem pasiaka 40cm,i szczupaka 85cm ale cztery wcześniejsze wyjazdy to okonki palczaki 12-15cm. Dobry patent dwa razy wycinałem kotwice z ręki ,cięcie po wewnętrznej stronie kotwiczki do zadziora ja ciągnę za kotwicę a kolega tnie. Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez perch22 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 A nie prościej zadziory podoginac i nie ma problemu z odchaczaniem ryby lub palca. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Najlepszy patent na takie przypadki jak bob-a to bezzadziory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Popieram . Wszystkie moje przynęty po zakupie przechodzą proces pozbycia się zadziorów . Miałem raz w palcu grot od kotwicy sweepera 17 i odwdzięczył się on bezproblemowym wyjęciem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perch22 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Witam parę okoni z ostatniego wypadu na rybki. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Wczorajszy wyjazd okoniowy pod względem ilościowym był udany, jakościowo było gorzej. Kilkanaście okoni wyholowanych, kilka spadów, jedna ryba zasługująca na fotkę. [emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 45 cm. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 I mój rekord, 47 cm, dokladnie 1,85 kg , 4lb 1 oz. Metoda - oczywiscie BFS. Kij Isuzu Towser 0-5 gr, Aldebaran bfs xg, linka Climax 3 kg + FC Trilene 6 lb. 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi