KrystianG Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Czego najbardziej nie lubię w jesiennych okoniach? Tego że migrują i z brzegu łapie się tylko kilka sztuk i potem gdzieś znikają. Kolory za to wynagradzają wszystko. Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yossariann_ Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Wiślany, przyłów przy sandaczowaniu. Silny, gruby, zły, 42cm. Zjadł jasnoperłowego predatora z czarnym grzbietem na 16g główce. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Gumiś ala ES 2' na dwóch gramach od twórcy @cyprys19dał pięknego okonia z "wmagającej" warszawskiej wody.Nestor wrócił do wody i mam nadzieje że dalej będzie wybredny 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 30 i 40 cm z piątku, żeby znów się do nich dobrać musiałem maksymalnie wycieniować zestaw. Brania tylko z dna na robaczki. Rzeka Narew. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Nie poświęcam okoniom zbyt wiele czasu, tym bardziej cieszą ryby takie jak dziś. Krótkie żerowanie o wschodzie słońca i kilka pięknie ubarwionych, walecznych pasiaków trafiło do podbieraka. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Ja tez im nie poświęcam ale przy zielonych libię przyłowić... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Dzisiejszy z Drwęcy. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 (edytowane) Lepiej Łódz z przed potopu i wypożyczona dlatego taki bajzel... Edytowane 16 Listopada 2021 przez bartsiedlce 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Żeby za każdym razem mi takie brały ☺. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Okoń 35 cm skusiła go babeczka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 A to moje wczorajsze 35cm Trafiło się jeszcze 5 szczupaczków, największy 68cm. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 (edytowane) Wczorajszy rozbójnik, 38 cm. Rzeka Narew. Edytowane 15 Listopada 2021 przez Ostry 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Jeden z naprawdę dużej gromady. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 (edytowane) Nie ma co się ograniczać . Piękna ryba Edytowane 15 Listopada 2021 przez BOB 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetiusMate Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Mój pierwszy raz na forum ;) 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Z obleganej wody. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sil Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Okoń 46 cm . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marshall Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Cześć i czołem! To jednocześnie mój powitalny post na Forum. Po kilkuletniej wędkarskiej przerwie - nowy spinnig okoniowy inauguracyjnie dał kilka sztuk 18-24 cm. <...> proszę zapoznaj się z zasadami prezentowania zdjęć na forum,potem zapraszamy do prezentowania okazówhttp://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87film%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Cześćhttp://jerkbait.pl/topic/15638-powitanie-na-jerkbaitpl/Fajna rybka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Cześć Wędka zakupiona kilka dni temu na giełdze jb,dziś daje nowy rekord 45cm .Dzień zaliczam do udanych. Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marshall Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Piękny kaban!Mój dzisiejszy, połówka tego powyżej. <...> jak powyżej Okonie są piekne! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Dwa największe z weekendu, 30 i 33 cm. Rzeka Narew. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Dwa największe z weekendu, 30 i 33 cm. Rzeka Narew. Co to za kijek na fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Co to za kijek na fotce? Lureleader Natural Heart 0.8-4g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi