chlodnica Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Smażone kanie (tylko kapelusze pokroić) do zalewy octowej.Poezja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Jak dużo kań to suszyć ( robię tak z większymi gąskami) .po ususzeniu można pokruszyć i dodawać do sosów. Znajomek taki kaniowy proszek dodaje do bułki tartej i panieruje kotlety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 ...a dziś dla odmiany prawdziwe grzyby... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzetet Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 ...a dziś dla odmiany prawdziwe grzyby...Zdrowe? Bo u mnie 99% robaczywe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 na 100% znalezionych 75% zdrowych ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexondre Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Pare ladniejszych z dziś ten ostatni to kozia broda? Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 ... ten ostatni to kozia broda?Tak, to siedzuń sosnowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 (edytowane) Dziś też na grzybach, bo w PL tylko ruby nie "biorom..." Edytowane 12 Września 2021 przez miramar69 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Witajcie, Nie jestem pewny… co to za grzyb? Jakiś zajączek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 wygląda na przerośniętego sitka (maślak sitarz) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Misja rydz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Panie,Panowie gdzie na grzybki w okolicach warszawy ? dziś byłem w okolicach Warki i kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Panie,Panowie gdzie na grzybki w okolicach warszawy ? dziś byłem w okolicach Warki i kicha. Chyba ogólnie jest słabo....ale spróbuj w okolicach piaseczna, nie trzeba daleko jechać a coś się trafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Czołem! Co to za grzyb? Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) niewykluczone że żagiew zmienna (polyporus varius) Edytowane 23 Września 2021 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Czy to są zieleniatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Zdecydowanie nie, tamte . Zielonki mają inny spód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Kurwa ludzie życie Wam nie miłe?Nie znasz grzyba to zostaw !!!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Czy to są zieleniatki? IMG_20210925_110718_copy_2604x3468.jpgKwestia gdzie je zbierałeś. Albo gąska zielonka albo liściowata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 (edytowane) Żadna zielonka, liściowata.Zielonek lepiej nie zbierać, mają taką substancję, która skumulowana może prowadzić do paskudnej choroby zaniku/rozpadu mięśni. Edytowane 25 Września 2021 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Czwartkowy wypad w Bieszczady na rydze. Taką ślicznotkę Salamandrę Plamistą udało mi się spotkać. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Akcja kurka do niedzielnego sosiku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Kolejny wysyp kani w tym sezonie To pierwszy rok w którym odważyłem się je zbierać/jeść i szczerze żałuje, że tak późno - kotlety, krokiety, marynowane....w każdej opcji świetne! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexondre Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Takie grzybki z dzisiaj [emoji16] Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Poszukiwania miejscówek ciąg dalszy, coś mnie w tym roku bardziej na grzybki niż rybki ciągnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi