malcz Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 A jak myślicie co z Mazowszem?Przy tej temp. jest jeszcze szansa na jakieś "chociaż" podgrzybki czy już pozamiatane w 2021? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 A jak myślicie co z Mazowszem?Przy tej temp. jest jeszcze szansa na jakieś "chociaż" podgrzybki czy już pozamiatane w 2021? Są maślaki w małych sosenkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 A jak myślicie co z Mazowszem?Przy tej temp. jest jeszcze szansa na jakieś "chociaż" podgrzybki czy już pozamiatane w 2021? Jakieś tam ogryzki jeszcze są, ale to już koniec. Przede wszystkim jest piekielnie sucho. Może jak teraz popada to bliżej listopada uda się coś gąsek dozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Wczoraj miałem wolne uderzyłem na gąski, 3 godziny pół koszyka, chyba koniec 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Akcja kura, wyżej było o zielonkach, tak wyglądają one u mnie. Dziś niespodzianka, naszedłem wypasające się żuberki, jakies 14 sztuk. Co w mojej okolicy się rzadko spotyka, a nawet w ogóle. Mam filmik jak uciekają przede mną 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Akcja kura, wyżej było o zielonkach, tak wyglądają one u mnie. Dziś niespodzianka, naszedłem wypasające się żuberki, jakies 14 sztuk. Co w mojej okolicy się rzadko spotyka, a nawet w ogóle. Mam filmik jak uciekają przede mną Grunt, że one uciekały przed Tobą, a nie Ty przed nimi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Dawaj Tobiasz film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 To tyoko 13 sekund https://youtu.be/ltPmpp_5gUE Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 To tyoko 13 sekund https://youtu.be/ltPmpp_5gUE Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu TapatalkaGratulacje super widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexondre Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Takie ladniejsze z dziś Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Byłem w zeszłą niedzielę. Młode sosenki. Bardzo dużo maślaków, trochę rydzy i podgrzybek.Po przebraniu wyszły dwa małe koszyki, niestety sucho i średnio 1 na 20/25 grzybów nierobaczywy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexondre Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Dziś grzybki wyjątkowo dopisały Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexondre Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 "Kozaczki" dopisały Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Kozaczki pierwsza klasa tylko pozazdrościć, u mnie posucha jakiej dawno nie było:( Można by rzec dramat antyczny "tragedia":)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Niektóre troszkę stare, ale o tej porze roku już nie ma co wybrzydzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Nie chcę nikogo obrazić, ale....po takie grzyby nawet się nie schylam ????. Nie są ani ładne, ani też smaczne. Lepiej przysłużą się leśnym zwierzętom. Pora roku też niema tu żadnego znaczenia. Pozdrawiam Tomi ????. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Dzisiejsza przechadzka [emoji1303]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Wspominki z tego roku: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł O Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 1 (5).jpg Jadasz takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABL0 Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 to borowik ceglastopory, więc czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Ceglak to przepyszny grzyb w dowolnej kulinarnej konfiguracji. Już nie mogę się doczekać następnego sezonu, ten w mojch mjescówkach wypadł bardzo blado w porownaniu z rokiem ubiegłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Dzisiaj musiałem złapać nieco oddechu i późnym popołudniem zafundowałem sobie spacer nad rzekę, choć bez wędki to z przyłowem ????Raz na jakiś czas znajduję boczniaki, najczęściej na starych wierzbach. Jeśli nie są stare i łykowate, obowiązkowo lądują na patelni ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolpi Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 To są boczniaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Na 99 % to boczniak ostrygowaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Dobre, dobre.. To zjechana życiem któraś Clitocybe - pewnie Clitocybe nebularis. Lejkówka szarawa. Po większości lejkówek rzygasz dalej niż widzisz ale są też wśród nich takie po których już nic nie zobaczysz... Tak, że.. ten...tego... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi