Piotr Gołąb Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Dzięki za wyjaśnienie, faktycznie zbyt pewnie oceniłem choć widywałem tak nietypowo (bliżej ściółki ) rosnące boczniaki a grzyby ze zdjęcia są ( choć nóżka nieco podejrzana ) do boczniaka podobne. Konsumpcji tak czy siak bym się nie podjął, a już na pewno nie po forumowych analizach.Przepraszam za "fachowy" wpis, dzięki @Sayonara za czujność 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolpi Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Również dzięki za wyjaśnienia , na szczęście poza prawusami i sklepowymi pieczarkami innych nie zbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Dzięki za wyjaśnienie, faktycznie zbyt pewnie oceniłem choć widywałem tak nietypowo (bliżej ściółki ) rosnące boczniaki a grzyby ze zdjęcia są ( choć nóżka nieco podejrzana ) do boczniaka podobne. Konsumpcji tak czy siak bym się nie podjął, a już na pewno nie po forumowych analizach.Przepraszam za "fachowy" wpis, dzięki @Sayonara za czujność Prawidłowo towarzyszu, wykazaliście proletariacką chęć pomocy i czujność , złożyliście samokrytykę - powinniście otrzymać od Gławkomu Jerkbajta proporzec przechodni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 (edytowane) Prawidłowo towarzyszu, wykazaliście proletariacką chęć pomocy i czujność , złożyliście samokrytykę - powinniście otrzymać od Gławkomu Jerkbajta proporzec przechodni Dobre Co więcej, patrząc w przyszłość nie planuję dalszego doradztwa zahaczającego o dział "mykologia" bo można komuś zrobić niedźwiedzią przysługę Edytowane 30 Listopada 2021 przez Piotr Gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi