admin Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam serdecznie,Na gorąco z pierwszego dnia targów wędkarskich Na Ryby 2007 - relacja castingowa. W dniu jutrzejszym relacja zostanie uzupełniona o kolejne nowości. Inne atrakcje oraz część spinningowa w opracowaniu. Zapraszam serdecznie! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 to kolega Remek już na Targowicy? no zobaczymy,pomacamy jutro te nowości pozdro hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Maciek Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Heh, targi się dzisiaj zaczeły, a ci już relacje walneli z pierwszego dnia SZOK !!! Tego to się nie spodziewałem!!! Jesteście niesamowici!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Totalne zaskoczenie Tego się niespodziewalem,świetny artykul.Czekam na ciąg dalszy z racji tego iż niemogę wziąśc udzialu w imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Szybkość godna dziennikarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Czekamy na zdjęcia z części nieoficjalnej(pub) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Gratuluję szybkiej relacji. Jestem pełen uznania.To co mnie najbardziej cieszy z tego co w relacji wyczytałem to fakt że pojawiło się na naszym rynku kilka wędek, do łowienia na przynęty szczupakowe, czyli kijki do 120gram. Ja za wiele na tym już nie skorzystam w najbliszym czasie bo z własnego sprzętu jestem zadowolony ale fajnie, że coś takiego się pojawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Remku, gazety będą Ci BAAAARDZO wdzięczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Panowie szybka relacja jest zasluga w pelni profesionalnej ekipy ktora tworzyla ten artykul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 doktorek Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Podziw i szacunek! W takim tempie przygotować profesjonalną relację... Można tylko dziękować i czytać.Zastanawia mnie brak w ofertach, chyba wszystkich firm, wędek jednoczęściowych (do 100 - 120 g). Takie spojrzenie na rynek, czy też nie do końca przemyślana oferta?PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Remku, gazety będą Ci BAAAARDZO wdzięczne I nie tylko gazety, jest tez kilku innych wielbicieli... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORION99 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Targi może nie powalały na kolana.Ale za to atmosfera jerkbaita była SUPER. pozdrorion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam, wczoraj i ja dołączyłem do reszty redakcyjnej ekipy obecnej na targach. Przyłączam się do gratulacji dla dzienninkarskiego refleksu Kolegów. Wiem że okupili to ciężką pracą. Mam nadzieję iż Remek na zakonczenie poda pełen skład ludzi przygotowujących relację, bo były to chyba również osoby spoza redakcji... Bardzo miło było mi spotkać Użytkowników, tych znanych, i tych których miałem możeliwość zobaczyć po raz pierwszy: @Oriona, @hasiora z ekipa , @Jerzego, @Siudaka. Szkoda że musieliśmy wcześniej uciec warszawskim składem (@explorator, @adasio, @Tommek) ze spotkania w Brovarii, bo było bardzo klimatycznie i bardzo sympatycznie Napiszę kilka słów o moich wrażeniach z samych targów: Wypowiem się o oferowanych kijach castingowych. Wydaje mi się iż to co zobaczyłem na targach stanowi krok wstecz w stosunku do ekspozycji zeszłorocznej. Po pierwsze wygląda na to iż pod względem koncepcyjnym rok został stracony bo nie została stworzona żadna nowa jakość w obszarze kijów castingowych.Po drugie, widać postępującą tendencję do obniżania jakości wytwarzania wędek. Najlepiej widać to było po ordynarnych plastikowych uchwytach z pazurem jakie pojawiły się w tym roku na kijach kilku producentów. Większość kijów, które oglądałem, była również fatalnie uzbrojona przelotkami - uwagę zwracał zwłaszcza zły dobór wielkości przelotek. Reaumując, tegoroczne targi zapowiadają jak się wydaje rok bez fajerwerków w krajowym handlu, jeśli chodzi o ofertę kijów dla miłośników ruchomej szpulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amaru Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 fajne targi lecz spodziewałem sie czegos wiekszego po godzinie robiłem juz chyba piąte kółko do okoła:) duzo fajnych woblerów, jaxona nawet mi wpadły w oko fajna kolorystyka:) az sie chciało wszystko wynies z tamtąd taki gól:) w oko wpadł mi fajny kijek Berkleya do spiningu lecz nie zdażyłem spisac nazwy:( moze sie ktos orientuje taki cały czerwony kij szukam w necie lecz nic nie ma:( Wyszedłem z cała reklamówka katalogów na 2007r hehe jest co przegladać)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 ja niestety uwiazany 1000 kilometrow od miejsc wydarzen ale to jest dla mnie wlasnie partner medialny targow - bravo koledzy! Remku, gazety będą Ci BAAAARDZO wdzięczne I nie tylko gazety, jest tez kilku innych wielbicieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Cześć,I kolejne podziękowania. Chciałbym podziękować Szpiegowi, Mifkowi i Rognisowi, że poświęcili swój czas, walczyli ze swoim zmęczeniem i z warunkami technicznymi by przygotować ten materiał. Wytrzymali również moje marudzenie i to chyba było dla nich najgorsze . Autorami tego reportażu są:Mifek, Szpiegu, Rognis i Remek Uzupełnię ten artykuł o kilka dodatkowych informacji pewnie dopiero jutro ale już mogę Wam powiedzieć, że NOWOŚCI było mało. Nie będę natomiast pisał o tym co wystawione było już w zeszłym roku. Dopowiem krótko: Senger - 1 jerkówkaRon Thompson - 1 jerkówkaHardy - 1 modej wędki castingowej w 3 wersjach mocyTica - 1 wędka castingowaYad (Cupido) - 1 wędka castingowa o długości 3m Zgadzam się z tym co napisał Friko (o jakości i rozwoju castingu w Polsce) - smutna prawda. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 była jeszcze jedna fajna jerkówka firmy pro-logic i trzy kijki castingowe greys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 TAK - pomyliłem się - nie Hardy a Greys masz rację Adasio PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Remku nie masz co przepraszać. Hardy i Greys to ponownie ta sama firma. Oni tylko przez jakieś pół wieku chodzili własnymi ścieżkami, ale znowu są razem i tyle. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Przeczytanie relacji z pierwszego dnia targów, niemal po ich zamknięciu , naprawdę jestem pełen podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 na targach zaskoczyła mnie jedna rzecz otóż widziałem kilka kijów do jerkowania z reguły o cw do 150 gram w których to kijach dolnik sięgał nieco za nadgarstek. Zastanawiam sie jaki jest sens takiej konstrukcji bo jakoś nie wyobrażam sobie holu dużego szczupaka na kiju który praktycznie nie posiada dolnika, no chyba że wędkarz używający takiego kija ma łapę jak Pudzian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 remek nie musisz dziekowac , wspolpraca z toba sebkiem i mifkiem podczas tworzenia relacji byla czysta przyjemnoscia oby wiecej takich ludzi jak wy ktorzy poswiecaja mase swojego prywatnego czasu w tworzeniu tego portalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 na targach zaskoczyła mnie jedna rzecz otóż widziałem kilka kijów do jerkowania z reguły o cw do 150 gram w których to kijach dolnik sięgał nieco za nadgarstek. Zastanawiam sie jaki jest sens takiej konstrukcji bo jakoś nie wyobrażam sobie holu dużego szczupaka na kiju który praktycznie nie posiada dolnika, no chyba że wędkarz używający takiego kija ma łapę jak Pudzian. a wyobrazasz sobie fatso 14 z jednej reki rzucac no to jak odpowiedzi na te dwa pytnia zlozysz do kupy odpowiedz wjdzie Ci sama - nie ma to zadnego sensu. Celna uwaga, swoja droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Pelen profesjonalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 witamJa po targach najbardziej jestem zadowolony z POZNANIA w Poznaniu super ludzi fascynujacych się wedkarstwem casting spinning,mucha,z fajnej atmosfery,przy piwie bezalkocholowym ,jestem zachwycony ogromem wiedzy na temat ryb,łowisk,sprzętu,jednym słowem fulll wypas, najciekawsz kije z Targów to te które oblukałem w pubie na starym mieście,na spotkaniu jerkbait.plchoć jestem za cienki bolek by montować samodzielnie kije to bardzo mi sie to podoba a kolega @Friko i @Thymallus wrecz powodował opadniecie szczeny swoim profesjonalizmem w dziedzinie rodbuildingu,(pewnie inni też ale nie z każdym o sprzęcie gadałem:) ) przyznam że wszystkiego nie zaczaiłem fachowy jezyk w dziedzinie rezonansu ,ale wszystko przedemną,oczywiscie na targach najlepszym pokazem multimedialnym zabłysnął jerkbait,konkursy nagrody w tym wypasiony wyjazd do szwecji,bajka poprostu,naprawdę świetna sprawa,dużo sie dowiedziałem na temat jerkingu,castingu,oblukałem,topowe multiki,nabyłem kilka jerków od Siudaka słowem super ludziska,super atmosfera,pozdrawiam hasior-co własnie zlondował na hacjendeeee 22:15 18.02.2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Witam serdecznie,
Na gorąco z pierwszego dnia targów wędkarskich Na Ryby 2007 - relacja castingowa. W dniu jutrzejszym relacja zostanie uzupełniona o kolejne nowości. Inne atrakcje oraz część spinningowa w opracowaniu. Zapraszam serdecznie!
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
7
6
4
3
Popularne dni
19 Lut
25
18 Lut
13