admin Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam serdecznie,Na gorąco z pierwszego dnia targów wędkarskich Na Ryby 2007 - relacja castingowa. W dniu jutrzejszym relacja zostanie uzupełniona o kolejne nowości. Inne atrakcje oraz część spinningowa w opracowaniu. Zapraszam serdecznie! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Tak, rzeczywiscie, te spinningowe LARUSY były jedna z ciekawszych propozycji jakie można było zobaczyć na targach, w porównaniu do reszty oferty. Szkoda że same długie kije i nic w krótszej długości. Pamiętam że wziąłem ze stojaka jeden kij do ręki, to nawet kręgosłup dobrze wskakiwał (!) czego nie spodziewałem się naprawdę. Tak że tutaj plus. Zbrojenie rzczywiscie oryginalny Alconite, a la Fuji New Concept i nawet te stożki wydawały sie układać niezle - oczywiscie na tyle na ile mozna to w ogóle ocenic bez mozliwosci przykrecenia kłowrtoka, porzucania etc. Jedynie co troche mnie zaniepokoiło to to że wędki były dosyć lekkie. Chodzi mi o to czy zminiejszenia masy nie osiągnięto poprzez li tylko odchudzenie blanku / zmniejszenie grubosci scianek. To zweryfikuje czas i uzytkownicy nad wodą. Kijek który oglądałem ogólnie był dosyć sprężysty, ciekawie się zachowywał w ręku muszę powiedzieć. Po prostu boleniowiec. Sygnatury nie pamiętam niestety, oduczam się zwracać uwagi na nalepki ostatnimi czasy aby przypadkiem nie rzutowało to na ocenę właściwości konkretnego produktu. Przynajmniej tak się staram. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Witam serdecznie,
Na gorąco z pierwszego dnia targów wędkarskich Na Ryby 2007 - relacja castingowa. W dniu jutrzejszym relacja zostanie uzupełniona o kolejne nowości. Inne atrakcje oraz część spinningowa w opracowaniu. Zapraszam serdecznie!
Pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
7
6
4
3
Popularne dni
19 Lut
25
18 Lut
13