Skocz do zawartości
  • 0

Targi wędkarskie “Na Ryby 2007″ - sprzęt castingowy - nowy artykuł

admin

Pytanie

Witam serdecznie,

Na gorąco z pierwszego dnia targów wędkarskich Na Ryby 2007 - relacja castingowa. W dniu jutrzejszym relacja zostanie uzupełniona o kolejne nowości. Inne atrakcje oraz część spinningowa w opracowaniu. Zapraszam serdecznie!

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Tak, rzeczywiscie, te spinningowe LARUSY były jedna z ciekawszych propozycji jakie można było zobaczyć na targach, w porównaniu do reszty oferty. Szkoda że same długie kije i nic w krótszej długości.

Pamiętam że wziąłem ze stojaka jeden kij do ręki, to nawet kręgosłup dobrze wskakiwał (!) czego nie spodziewałem się naprawdę. Tak że tutaj plus. Zbrojenie rzczywiscie oryginalny Alconite, a la Fuji New Concept i nawet te stożki wydawały sie układać niezle - oczywiscie na tyle na ile mozna to w ogóle ocenic bez mozliwosci przykrecenia kłowrtoka, porzucania etc.

Jedynie co troche mnie zaniepokoiło to to że wędki były dosyć lekkie. Chodzi mi o to czy zminiejszenia masy nie osiągnięto poprzez li tylko odchudzenie blanku / zmniejszenie grubosci scianek. To zweryfikuje czas i uzytkownicy nad wodą. Kijek który oglądałem ogólnie był dosyć sprężysty, ciekawie się zachowywał w ręku muszę powiedzieć. Po prostu boleniowiec. Sygnatury nie pamiętam niestety, oduczam się zwracać uwagi na nalepki ostatnimi czasy aby przypadkiem nie rzutowało to na ocenę właściwości konkretnego produktu. Przynajmniej tak się staram.

Pozdrawiam