Żbiku Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 (edytowane) Ja już od zeszłego sezonu mam sprzęt tylko i wyłącznie pod pstrągi i trocie Nie mam już innego Edytowane 25 Września 2021 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Kuba , wielkie gratulacje ! Piękna ryba , upór w dążeniu do celu i wreszcie spełnienie. I to w jakim stylu... Super ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Piękna gratulacje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Świetny opis, wspaniała ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Piękna rybka Wielkie Graty i proszę o więcej ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 https://allegro.pl/oferta/2-haczyki-wspomagajace-ze-stali-nierdzewnej-12220729430Ktoś już testował na morskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Na makrelę ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi