niko333 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Witam, czy może ktoś może robił jakieś zakupy w Centrum Wędkarskim?https://www.facebook.com/117866181708740/posts/3883184348379608/. Chciałem coś tam kupić, ale nie można się dodzwonić i nie wiem czy warto ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Coś mi link nie otwiera na tym centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekD Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Kupowałem kilka razy, zawsze szybko, profesjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 (edytowane) Dzięki za info. Zaryzykuję ja też. Niestety nie mogę dodać kołowrotka do koszyka pomimo, że jest na stanie. Chyba sobie odpuszczę zakupy u nich Edytowane 5 Stycznia 2021 przez niko333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Polecam, nie jeden raz tam kupowałem. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Dzięki za info. Zaryzykuję ja też. Niestety nie mogę dodać kołowrotka do koszyka pomimo, że jest na stanie. Chyba sobie odpuszczę zakupy u nichTo raczej problemy z internetem lub inne techniczne, niż problem w sklepie. To solidna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Znam osobiście - bywam często, przez neta nie kupowałem, ale nigdy z nimi problemu nie miałem. Kiedyś nawet przyjęli na reklamację ode mnie wędkę która nadepnąłem i została uznana. Ja osobiście w kontakcie osobistym polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Piszecie o tym sklepie ? https://centrumwedkarskie.pl/index.php?route=common/home Zastanawiam się czy nie zrobić zakupów online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Tylko nie mylcie "Centrum wędkarstwa" od "Centrum wędkarskiego"...:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Ja pytam o centrum wędkarskie nie centrum wędkarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi