Lukasieka Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Nie wiem jakie jest okres ochronny, ale wymiarowe chyba były 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) Mocno walczyły? Długi hol, pewnie żyłka poskręcana. Edytowane 20 Marca 2021 przez papierzakilures Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopar Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Spróbuj ciężej, może właściciel się wynurzy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrek68 Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karoleq007 Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Do końca roku skompletujemy całość Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mishka Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Do końca roku skompletujemy całość Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu TapatalkaJeszcze w czasach "przedkomórkowych" (tak więc zdjęciem się nie pochwalę) w dwóch rzutach wyjąłem dwie skarpety - na oko - z tej samej pary.Trzeciego rzutu już nie było... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 To ja też się dorzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Ciesz się , że właściciela /ki nie wyciągnąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Amur na "gżybka" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Prawie boleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Amur na "gżybka" 1.jpgRyjkiem, czy najechany? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Ryjkiem, czy najechany?Ryjkiem, ledwo trącił potem nagłe zdziwienie miałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Ryjkiem, ledwo trącił potem nagłe zdziwienie miałem.Tylko szkoda, że na zdjęciu tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Rozpłacz się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Amur na "gżybka" 1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Duży ten kleń ????????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajan Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Piękny jaź ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Rozpłacz się Tak, amur wziął na 10cm blachę. Pory roku już nawet nie biorę pod uwagę. btw.Łykaj dalej wszystko co internet wypluje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Tak, amur wziął na 10cm blachę. Pory roku już nawet nie biorę pod uwagę. btw.Łykaj dalej wszystko co internet wypluje.Tak kolego wziął. Jednak cię rozumiem bo mi też byłoby ciężko w to uwierzyć. Jednak może wystarczy dopytać o więcej szczegółów? Gdybyś np. wiedział że łowisko to mały staw rekreacyjny z dużą populacją ryb to łatwiej byłoby ci to uwiarygodnić? Dodatkowo blacha leżała dłuższą chwilę na dnie (bo odpalałem fajka ) i delikatnie zakręciłem korbą i wtedy coś poczułem a byłem pewny że jakiś listek (na brzegu rośnie pokaźna wierzba) się do kotwicy uwiesił i zacinanie bardziej na celu miało go zrzucić z kotwicy aniżeli zaciąć rybę.Moje zdziwienie było ogromne, jednak wątek "przyłowy" powstał właśnie dla takich ewenementów. Wątpię by ktoś notorycznie próbował łowić amury na spining tym bardziej w marcu.W prezencie zdjęcie zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Tak kolego wziął. Jednak cię rozumiem bo mi też byłoby ciężko w to uwierzyć. Jednak może wystarczy dopytać o więcej szczegółów? Gdybyś np. wiedział że łowisko to mały staw rekreacyjny z dużą populacją ryb to łatwiej byłoby ci to uwiarygodnić? Dodatkowo blacha leżała dłuższą chwilę na dnie (bo odpalałem fajka ) i delikatnie zakręciłem korbą i wtedy coś poczułem a byłem pewny że jakiś listek (na brzegu rośnie pokaźna wierzba) się do kotwicy uwiesił i zacinanie bardziej na celu miało go zrzucić z kotwicy aniżeli zaciąć rybę.Moje zdziwienie było ogromne, jednak wątek "przyłowy" powstał właśnie dla takich ewenementów. Wątpię by ktoś notorycznie próbował łowić amury na spining tym bardziej w marcu.W prezencie zdjęcie zbiornika. 166206475_264687115194474_3763097762336694510_n.jpgNie jesteś wiarygodny,nie ma zdjęcia wierzby :lol: :lol: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Nie jesteś wiarygodny,nie ma zdjęcia wierzby :lol: :lol: Kiepski obserwator lewy górny róg zdjęcia to korona tegoż drzewa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 A w marcu taką blachą jechać? Trochę bezsensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Prywatny zbiornik rządzi się innymi prawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 A w marcu taką blachą jechać? Pewnie z zamiarem złowienia okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Prywatny zbiornik rządzi się innymi prawami.Nie sugeruję łamania przepisów i prawa - bardziej etykę miałem na myśli.Nieważne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi