grisha Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Krótki wypad do Lidla i życiówka płoci ... Oczywiście C&R, wróciła na półkę 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Słodkowodny śledzik podczas okoniowych zabaw 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazur Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Słodkowodny śledzik podczas okoniowych zabaw Czyżby hybryda Jaź- Boleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Czyżby hybryda Jaź- Boleń.gdzie tam jaź gdzie boleń??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 mi to raczej na certę wygląda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 (edytowane) Krótkie , agresywne branie tuż po wyholowaniu fajnego klenia . Hol dziwny i charakterystyczny , pełen zakosów i ostrych zmian kierunku . Pańcia już taka wyrośnięta . Co roku łowię je wiosną przy okazji kleniowych podchodów , ale taka wyrośnięta nie trafiła mi się już dawno . Tylna kotwiczka bzyka w pysku. Edytowane 21 Maja 2021 przez malinabar 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 gdzie tam jaź gdzie boleń???To certa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Przypuszczałem że certa, natomiast nie widzę absolutnie nic wspólnego z boleniem albo jaziem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 (...) natomiast nie widzę absolutnie nic wspólnego z boleniem albo jaziem ????Ma, łuski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 O son Reebok o son Nike ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Wodnik Szuwarek nie zajarzył, że mu trampki zwinąłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xibi Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) Witam Dzisiaj mi się trafiło na Westina shadteez 12cm, miał być szczupaczek, a tu niespodzianka 124cm. Fajnie bo zakupiłem z forum kijek Dam Optimus II 10-50g i chciałem go przetestować do tego nowa Ultegra 3000. Sprzęt spisał się wyśmienicie. Parę odjazdów, ale pod kontrolą. Co ciekawe woda PZW Rogów, w tej chwili jest na tej wodzie No Kill, więc super sprawa. Zgodnie z regulaminem nie chwalimy się rybami złowionymi w okresie ochronnym danego gatunku Edytowane 28 Maja 2021 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Fajna zabawa była, chyba nie wytarty jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xibi Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Nie wiem, ale wyglądał jakby miał piłkę w brzuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasieka Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Dzisiejszy przyłów podczas kleniowania na Warcie . Fajne, zdecydowane branie na woblera Killer Egg Fat II 19mm ściąganego z nurtem. Byłem przekonany, że będzie brzana, a po dobrych 20 minutach na brzegu pojawił się taki jegomość o długości 88cm .Sprzętowo: kij Mikado Specialized Chubster 305cm 3-15g. Kołowrotek Shimano Ultegra 2500 FB i żyłka Mivardi Royal Spinning 0,14mm. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 gratulacje. otwieraj wątek jesiotry 2021???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Dwa bliźniaki z jednej tamy.Stały sobie na płytkim przelewie pomiędzy sporymi kleniami.Przypon z fluorocarbonu na mm od zębów.Sprzętowo moja ulubiona parabelka z pelcionką 0.08 i przyponem z fluo 0.25. Rzeka Odra 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Przez moment miał być "okoń 55" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Patrzcie co dzisiaj trafiłem na zielonego koguta. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Cdn. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Przyznaj się - jak długo myślałeś, że masz rekordowego sandacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Przyznaj się - jak długo myślałeś, że masz rekordowego sandacza? No jak się zawinął pierwszy raz to myślałem że mam sandacza 120[emoji6] Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 "gżybka" wszystko zeżre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Za kapotę ? Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michi666 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Taki ooop przy sandaczowaniu. Strzał przy drugim podbiciu czuć było niesamowicie ???????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi