korol Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Jak ciachnie tętnicę udową, to nie dobiegnie się do samochodu.Ja bym nie ryzykował. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Tak jak koledzy piszą. Bardzo niebezpieczne, dzikie zwierzę! Jak ktoś zatnie dziada, to rwać jak najszybciej z dużej odległości. Wyholowany poczuje się zagrożony i osaczony, może zaatakować z kilku metrów! Jeśli się jeszcze nałoży trudny teren i nie będzie możliwości szybkiego wycofania, zrobi się nieciekawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tresor Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 U mnie w miasteczku jest zalew i kilka kolorowych żółwi. Zjadają haki i żyją dalej. To twarde zwierzęta a haczyki się szybko rozpuszczają. Gorsza jest chyba żyłka i folia w brzuchu. Z żółwiami jest problem ze dłuuugo żyją. Ludzia się nudzą i je wypuszczają...Miałem znajoma mąż je chodował. Umarł a kobita została z 4 sztukami. Najstarszy miał 30lat a ponoć dociągają do setki... Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) na Dunajcu między innymi swinka Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez jerzy6 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) Przy sandaczowaniu na shad tezz firepearch 12 cm + 14g, waga i wymiar nieznany. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez Thomas-xXx 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Szukałem okoni, kilka sztuk złowiłem lecz na fotkę zasłużył tylko ten spaślak [emoji28] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Złapanie suma czy bolenia na spinning to faktycznie przyłów?? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Złapanie suma czy bolenia na spinning to faktycznie przyłów??Złapanie innej ryby niż zamierzaliśmy to przyłów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Ciężko to rozróżnić. Wybieram się nad znaną wodę, w której można się spodziewać suma, okonia, szczupaka, sandacza. Zakładam 3 calowe kopyto i myślę sobie fajnie by było połowić sandaczy. A tu melduje się sum. Czy w tym przypadku to przyłów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 To chyba zależne od sprzętu jakim łowisz... bo nie idziesz chyba na sumy z wedka 15lb i linka pe 1.2 Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Też myślę, że od mocy sprzętu zależy. Chociaż na ryby takie jak szczupak, sandacz, czy boleń możemy użyć kija podobnej mocy. O przyłowach, a tym bardziej o sprzęcie można gadać kopę czasu, ale i tak znajdzie się zawsze jakieś ale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Złapanie suma czy bolenia na spinning to faktycznie przyłów??Jeśli o mnie chodzi to nie ma co nawet dyskutować [emoji6]lekki sprzęt , koniec zestawu to gumowa larwa na 1.5 gramowej czeburaszke...Chyba nikt tak boleni nie łowi [emoji28] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 ...branie w opadzie Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Ten problem ciągle powraca... a czy naprawdę nie można pozostawić w gestii wstawiającego zdjęcie, czy to był przyłów, czy nie? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Ten problem ciągle powraca... a czy naprawdę nie można pozostawić w gestii wstawiającego zdjęcie, czy to był przyłów, czy nie? Podpisuje się pod tym[emoji1303] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Ten problem ciągle powraca... a czy naprawdę nie można pozostawić w gestii wstawiającego zdjęcie, czy to był przyłów, czy nie?Ale o czym wtedy pisać na forum? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Takiego przyłowu to się chyba nikt by nie spodziewał 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Takiego przyłowu to się chyba nikt by nie spodziewał Canibal rządzi i dobry na każde łowy[emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Ten problem ciągle powraca... a czy naprawdę nie można pozostawić w gestii wstawiającego zdjęcie, czy to był przyłów, czy nie?Już kiedyś próbowałem to komuś wytłumaczyć...Ale ludzie nawet tu są niereformowalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Takiego przyłowu to się chyba nikt by nie spodziewał Gratulacje . Tomek przyznaj się szczerze, uderzył w opadzie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Gratulacje . Tomek przyznaj się szczerze, uderzył w opadzie ?Albo na długim podbiciu[emoji1787] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Gratulacje . Tomek przyznaj się szczerze, uderzył w opadzie ?Z podbicia, ale jaki opór bo bokiem holowałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 (edytowane) Street fishing na wodzie a raczej bajorku w środku miasteczka -barki, łódki, jachty, bary naokoło. NAJLEPSZA okoniowa miejscówka w promieniu 20km a tu zameldował się „jesiotr ??” (Jak zajrzałem w wujka G to inne też wyskoczyły, ma ktoś większe pojęcie o tym?). Waga i wymiar nieznany, pewne że 1-szy w życiu jak i jedyny. Pozdrawiam. Westin W3 Finesse T&C 7’6 5-15gShimano Sahara 1000Spiderwire Smooth 0,08Fluo Momoi 0,25Biały twister 5cm + 5g główkaBranie z dna na długiej pauzie, dobre 3 minuty holu.Nie wierzyłem w ten patyk ale po ostatnich przyłowach miejsce 3 w mojej stajni zajął na dobre. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 11 Września 2021 przez Thomas-xXx 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digger Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Taki lesio podniósł z dna 3" Easy Shinera na 6 gramowej czeburaszce. W pierwszym momencie myślałem, że ładny oks, chwilę później myślałem już tylko o tym, że mi zielony nie obciął gumy, ale jak go podniosłem do podbieraka, to moja mina musiała być bezcenna Z wrażenia nawet go nie zmierzyłem, miałem kiedyś z plaży leszcze około 60 cm, ten był na oko podobny 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Witam, Trafił mi się taki oto przylów przy połowie seebassów, wie ktoś może jak się ta ryba zwie? Bo przeglądam internety i nic nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi