Gugcio Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) Pogoda nie rozpieszcza niestety ale dzisiaj wkoncu odwolali u mnie "godzine policyjna" i moglem wkoncu zaatakowac po zmroku. W tym roku dopiero 2 razy probowalem dopasc jakiegos janka na moich ulubionych metach ale niestety mimo ze pojedyncze ryby sie pokazywaly aczkolowiek bez jakiegokolwiek zainteresowania. Dzisiaj odwiedzilem mete na ktorej Bolki i jazie stoluja sie dosc czesto a przy jesieni grasuja pomiedzy nimi jeszcze sandacze. Mialem ze soba 3 kijki i przekroj wabikow od 3cm do 16cm ale glownie rzucalem wobkami 5 - 7cm. Wkoncu cos przydzwonilo i juz po samym cholu wiedzialem ze to nie bolek bo rybka za bardzo chlapala na powierzchni a mimo dobrze wyregulowanego hamulca rybka nie probowala odjechac. Przy podbieraku dzieki pelni ryjek sie ucieszyl jak zobaczylem ze to piekny gruby jazior. Byl tak gruby ze bylem przekonany ze moze byc 6 z przodu dlatego go na szybko zmierzylem. Nie byl to najwiekszy moj Jaziorek ale zdecydowanie najgrubszy. Mimo to 57cm to tez juz dla mnie wyjatkowa rybka.Sprzetowo:Kijek Evergreen temujin the FirangiDaiwa Certate 1003Stroft gtm 0,16Wobek Illex squirell 61sp w kolorku NF Ablette NOMINACJA DO KONKURSU "OPIS MIESIĄCA" Edytowane 24 Maja 2021 przez bartsiedlce 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Masywne 55cm 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 (edytowane) Nietypowo - 47 cm na spinnerbaita z twisterem Edytowane 13 Czerwca 2021 przez Okonhel 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Prawie trzy tygodnie w domu z zapaleniem oskrzeli. Nie mogłem się doczekać żeby wyjść nad wodę. Dziś pierwszy raz z mucha, namierzyłem jazie. Woda wysoka, więc nie powiedziałem ostatniego słowa Ten tradycyjnie na suchara. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Tegoroczny sezon jest dla mnie tragiczny,chyba najgorszy w całej karierze.Może dzisiejszy jaź będzie przełomowym momentem i teraz będzie już tylko lepiej? Oby! Pierwszy w sezonie,a mamy sierpień.Wziął godzinę po zmroku na wolno prowadzą Alaskę,tuż przy zalanych trzcinach. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Jaźo wieczorową porą???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Jak próbuję na woblery czy obrotówki to nie chcą. Jak próbuję nietypowo to agresywne branie w pierwszym rzucie. Na wahadłówkę Riomes. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Odra. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zapomniałem juz jak Jaśki wyglądają...Wiec pojechalem sobie przypomniec????Godzinka przed zmrokiem zaowocowała 5 kontaktami, i jedna ryba do zdjecia???? 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Też mi dziś przypomniał o jaziach reński idus. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 I mnie coś tam się trafia tylko nie pamiętam czy z lubelskiego czy z mazowieckiego ... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 (edytowane) Kilka jaśków z ostatniego miesiąca Edytowane 1 Października 2021 przez pawello 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Zimny drapieżny jazior z małego siurka. Skusił się na imitację robala na 1,5g czeburaszce. Suzuki 702 pro 5lb + vaniek 2500s oraz fluoro 0.2 około metra. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi