vako Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Na stronach ZG PZW pojawiła się najnowsza wersja regulaminu KPiL:http://www.pzw.org.pl/zgpzw/wiadomosci/55863/67/informator_wod_krainy_pstraga_i_lipienia_zmiany_od_1012021r 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fario1969 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 To nie jest Regulamin. To jest Informator KPiL. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 To nie jest Regulamin.To jest Informator KPiL. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaDzięki za uwagę - wiem, bo tak brzmi tytuł/nagłówek.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maweric88 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 dzieki za wrzucenie tego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 dzięki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi