szczuply_maciek Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Hejka Dzisiaj napatoczyłem się na takie cudo: http://www.tacklewarehouse.com/Daiwa_Lexa_300_Casting_Reels/ descpage-DL3C.html Wydaje mi się że może być ciekawy multik do trola i szczupakowo/sumowego łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 hmmm, wyglada bardzo ciekawie.. taka konkurencja dla curado 300 ciekawe jak to wyjdzie w boju Maciek bierzesz na probe?? niektore zrodla podaja max drag tej LEXA na poziomie 22lb wiec jest niezle oraz fakt ze w reku lezy jak maszynka wielkosci 200 - czyli calkiem tak poczciwe curado 301/300 D jak sie zaglebić w temat to jest też wersja z POWER HANDLE oraz sporo mniejsza bo 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ciekawa wyciągarka. Z hamulcem 22lbs konkurencja dla Toro Winch? Wygląda, że wodzik jest odsunięty dosyć daleko. Minus za brak mniejszego przełożenia niż 6,3:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 tu kilka informacji wiecej... http://www.gamefishin.com/community/viewtopic.php?f=2&t= 35649&start=0&st=0&sk=t&sd=a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 i cos dla krzysia: http://www.tackletour.net/TTForums/viewtopic.php?f=47&t= 42179&start=30 czyli bedzie wersja z mniejszym przelozeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 O, dzięki. Od 2 miecięcy drepcze za Toro Winch i nie mogę się zdecydować. Teraz jeszcze doszo toto do rozważań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Nareszcie coś ładnego w kształcie i barwie. Patrząc na ostatnie eksperymenty (nie tylko Shimano) zacząłem już tracić nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 @mifek taki właśnie mam plan kupić do testów i pożenić to z czarną mambą Mam cichą nadzieję, że będzie porównywalna z moją millionerką 203 SW, która ma u mnie dożywocie pozdro Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 No i co? Ma ktoś tą lexe? Jakieś spostrzeżenia z użytkowania? Staniało o 20%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 widze ze cena na dzis to ponizej 180$ z wysylka... coraz blizej mi do niej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Tylko gdzie ta opcja z niskim przełożeniem. Miała być jakoś na jesieni i cisza, nie widzę na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Bo jeszcze jest lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Tylko gdzie ta opcja z niskim przełożeniem. Miała być jakoś na jesieni i cisza, nie widzę na razie. Otóż jest. Nie obiecywali, że to 3-setka będzie miała 4,9 http://www.daiwa.com/reel/detail.aspx?id=632 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Rozbiórka: co prawda wersja 7.1, ale widać conieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi