Jozi Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Siedz cicho bo ci polamie wszystkie Anusie czy kocie dupki zas Stelle do d..y wykapie w kwasie jak zawitam w Twoje rejony :) .Już się boję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 To przygotuję więcej chrustu do obejrzenia.Dobrze że coś jeszcze mi zostało bo ostatnio jakoś "moje" kije ciągle wychodzą na test i nie wracają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 To przygotuję więcej chrustu do obejrzenia.Dobrze że coś jeszcze mi zostało bo ostatnio jakoś "moje" kije ciągle wychodzą na test i nie wracają. Forum nie czytaja i dlatego, przeciez powszechnie wiadomo, iz sa wymyslem k...y i szatana i nie dzialaja ( jak sie nie ma w reku to ciezko by dzialaly ) No i zapowiada sie, ze Anusia bedzie miala trzecia odslone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Nie będzie trzeciej odsłony bo jestem zasypany SC V. I terminy trociowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Forum nie czytaja i dlatego, przeciez powszechnie wiadomo, iz sa wymyslem k...y i szatana i nie dzialaja ( jak sie nie ma w reku to ciezko by dzialaly ) No i zapowiada sie, ze Anusia bedzie miala trzecia odslone :) Jak już to "Pawlisko""Anusia" już zaplanowana w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi