Lugo Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) Witam wszystkich :-) Czy ktoś mi pomoże zidentyfikować ten silnik zaznaczona ?Wiem ze to 4ro sów, 9.9km, stopa S.Czy macie jakieś opinie ? Ktoś może na nim pływa ?Jak z awaryjnością? Edytowane 11 Stycznia 2021 przez Lugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Produkowana do 1996 jak sie nie myle kiedys popularne w kanadzie w osrodkach wedkarskich wiec chyba nie bylo z nimi problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lugo Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Produkowana do 1996 jak sie nie myle kiedys popularne w kanadzie w osrodkach wedkarskich wiec chyba nie bylo z nimi problemu A masz może jakieś informacje o oznaczeniu tego silnika ? Jadę po niego w sobotę i chciał bym się dowiedzieć jak wygląda kwestia dostępności części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) BF9.9A czesci przynajmniej u mnie bez problemu o ile sie nie myle 97 to ten sam silnik tylko pomalowany na srebrno a tych czesci jeszcze wiecej popatrz na boats.net Edytowane 12 Stycznia 2021 przez sharkfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lugo
Witam wszystkich :-)
Czy ktoś mi pomoże zidentyfikować ten silnik zaznaczona ?
Wiem ze to 4ro sów, 9.9km, stopa S.
Czy macie jakieś opinie ? Ktoś może na nim pływa ?
Jak z awaryjnością?

Edytowane przez LugoOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi