Witam wszystkich bardzo serdecznie, i od razu proszę o małą poradę, mianowicie którą z tych łódek wybrać ? wiem że pewnie pytanie nie jest najprostsze i najmądrzejsze ale liczę na Wasze fachowe porady.
Łódź będzie służyła głównie do wypraw wędkarskich- max. 2 osoby, oraz oczywiście wycieczek z żoną i resztą rodziny (nie całą
Sprzęt będzie pływać po augustowskich jeziorach, tam też będę mógł ją odebrać osobiście.
W podobnej cenie znalazłem jeszcze ciekawą łódź SILVER 405, tylko że sporo węższa.
Ostatnia która wpadła mi w oko to Bora 385, ale ta chyba nie nadaje się pod silnik elektryczny.
Napędem będzie silnik elektryczny, kiedyś ($) może spalinowy.
Co do tych 2 łodzi wymienionych w temacie- są one do siebie bliźniaczo podobne. Dlatego zależy mi na opiniach osób które miały z nimi styczność.
Pytanie
am30
Witam wszystkich bardzo serdecznie, i od razu proszę o małą poradę, mianowicie którą z tych łódek wybrać ? wiem że pewnie pytanie nie jest najprostsze i najmądrzejsze ale liczę na Wasze fachowe porady.
Łódź będzie służyła głównie do wypraw wędkarskich- max. 2 osoby, oraz oczywiście wycieczek z żoną i resztą rodziny (nie całą
Sprzęt będzie pływać po augustowskich jeziorach, tam też będę mógł ją odebrać osobiście.
W podobnej cenie znalazłem jeszcze ciekawą łódź SILVER 405, tylko że sporo węższa.
Ostatnia która wpadła mi w oko to Bora 385, ale ta chyba nie nadaje się pod silnik elektryczny.
Napędem będzie silnik elektryczny, kiedyś ($) może spalinowy.
Co do tych 2 łodzi wymienionych w temacie- są one do siebie bliźniaczo podobne. Dlatego zależy mi na opiniach osób które miały z nimi styczność.
Top użytkownicy dla tego pytania
17
14
11
11
Popularne dni
8 Lut
18
11 Gru
15
11 Gru
12
17 Paź
12
Top użytkownicy dla tego pytania
szpiegu 17 odpowiedzi
patu 14 odpowiedzi
paawelek83 11 odpowiedzi
WojtekCIN 11 odpowiedzi
Popularne dni
8 Lut 2013
18 odpowiedzi
11 Gru 2017
15 odpowiedzi
11 Gru 2012
12 odpowiedzi
17 Paź 2012
12 odpowiedzi
Popularne posty
kubazmech
Szkoda czasu, już powinieneś mieć łódkę kupioną i- co najmniej- wstępnie opływaną. Sporo pływania/ łowienia już uciekło. Kupujesz na lata, tysiąc pln-ów różnicy w cenie wkrótce zniknie we mgle zapomni
Robert Crocker
Wyjdź trollu ...
psulek
Ja też dobrze wyglądam... a co mi tam w kiszkach gra to inna sprawa.
Opublikowane grafiki
224 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi