MarcysTorun Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam, jak w temacie,mam problem z odkreceniem korbki od tego kołowrotkla. wpadł mi do wody chcę go przesmarować ale nie wiem jak przy nim się korbkę odkręca, a nie chce robić nic na sile;) z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Masz chyba zaślepkę, trzeba odkręcić zaślepkę i pod zaślepką powinna być śruba na śrubokręt.Chyba że coś nowego wymyślili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcysTorun Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 a no fakt i się dało:) dziekuję bardzo za pomoc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 a no fakt i się dało:) dziekuję bardzo za pomoc;)Sorry ale.... bez urazy proszę Jak bym nie wiedział, w jaki sposób odkręcić korbkę, chyba nawet nie próbowałbym rozkręcać samodzielnie młynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 a no fakt i się dało:) dziekuję bardzo za pomoc;)Widzę że w majserkowaniu jesteś na początku drogi .Ale pytaj zawsze możesz liczyć na kolegów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcysTorun Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 a no fakt i się dało:) dziekuję bardzo za pomoc;)Sorry ale.... bez urazy proszę Jak bym nie wiedział, w jaki sposób odkręcić korbkę, chyba nawet nie próbowałbym rozkręcać samodzielnie młynka Wszystkie moje kołowrotki mają inna korbkę i bałem się tu kręcić na siłę ale rozkręciłem po czym nasmarowałem, złożyłem i nie zostały mi żadne śrubki ani części więc chyba dobrze wyszło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi