spinerex Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witam,proszę o opinie na temat tego multika, będę go chyba zamawiał u kuzyna z USA, mam zamiar zacząć jerkowanie właśnie z użyciem multiplikatora i ten właśnie mi się podoba. Kolejny nad którym się zastanawiam to Quantum Smoke SL100SPT, właśnie go dostałem tylko że niestety kuzyn nie wędkarz i zakupił mi go na prawą łapke (sprzedaje go). Kijek z pazurem jednoczęściowy taki do 60-80g max, a może do tego zestawu jeszcze inny multik będzie lepszy, czekam na podpowiedzi i opinnie, pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Wydaje mi się, że w podanym przez Ciebie cw. rozmiar 201 wystarczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerex Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Tak jak pisałem to pierwsze spotkanie z tym typem kołowrotków chociaż łowie ryby od czterdziestu lat na jerki jak najbardziej. A wybieram multiplkatora w ten sposób że patrze na cene np do 300$ na Bass Pro Shops, oraz czytam dane techniczne i ekspluatacyjne, jestem jeszcze przed zamówieniem także z chęcią poczytam o różnych multikach do tej ceny i takiej metody połowu, oczywiście chodzi o połów grubych szczupaków i okoni w szwecji, pozdrawiam M. www.nagruberyby.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 od lewej curado : 301,201,51301 to spory multik. Wystarczył by Ci 201 do przynęt 80 gram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerex Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ok, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerex Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Czy te curado to średnia,wyższa czy niższa półka, czy jest to np. odpowiednik zwykłego kołowrotka twin powera, a może coś mi zaproponujecie może coś z daiwy albo coś innego w cenie do 300$ w USA np. w Bass Pro Shops, będę wdzięczny.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 dla mnie najwyższa.są to dobre sprawdzone młynki od japońców w przyzwoitej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi