BOB1 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) Pomyślałem o nowym wątku aby zmienić datę w tytule. Mam nadzieję, że tytuł ulegnie kolejnej zmianie, kiedy dojdzie w nazwie "spotkanie/zlot" Tymczasem, jako stały korespondent donoszę, że morsy i morświnki, zaanektowali naszą miejscówkę całkowicie. Miejmy nadzieję, że wraz ze wzrostem temperatury trochę odpuszczą ... albo spotkanie będziemy musieli rozpoczynać po wędkarsku ... na świta Choć pomysł na tańce na naszych spotkaniach, nie jest taki głupi Kaczki nie są takie głupie aby moczyć kupry W sumie jest tłok ... nie ma gdzie zarzucić chyba, że w morsa Moja żona też dołączyła do innych ... to ta najcieplej ubrana (rozsądna kobitka) A ja? No cóż. Co planowałem to mi się udało ... zlokalizowałem zimowisko sandaczy! Wyciągnąłem wszystkie do dna!!! ...oby do wiosny Edytowane 17 Stycznia 2021 przez BOB 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Biedne kaczki człowieki zabrały im ostatni skrawek wody 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 ... jak coś Robercie, to damy przykład Forumowiczom i wejdziemy po szyję, razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 aha, aha ...tylko ile musiał bym wcześniej spożyć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 aha, aha ...tylko ile musiał bym wcześniej spożyć?! Nie wiem czy tyle byś wypił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) ... wczoraj jeszcze na trzeźwo wytarzałem się w śniegu, oczywiście sauna była dalej... . Różnica temperatur -10 +95 na zegarze. Gdy wróciłem niedawno to jakoś mało śniegu i szaro... Edytowane 17 Stycznia 2021 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Nie wiem czy tyle byś wypił Nie rozumiem czemu jesteś tak małej wiary? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) Nie rozumiem czemu jesteś tak małej wiary? Bo coś tam o starości dziś pisałeś ... ? Edytowane 17 Stycznia 2021 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 A co jedno z drugim ma wspólnego? Dożyjesz, zrozumiesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Każdy człowiek ma dwa życia. Drugie zaczyna się wtedy gdy zorientujesz się że tak naprawdę masz tylko jedno 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 łał!!! to twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Nie wiem,może być plagiat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Konfucjsz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Ile grubości ma lód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Ok. 4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zakaz siusiania na lodzie bo może się zarwać.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wroner Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Jak sytuacja nad czerniakowskim? Lód juz stopniał? Ktoś był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Przed ostatnimi mrozami (tydzień temu) na całości była "piana lodowa". Może jutro obczaję sytuację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Przed ostatnimi mrozami (tydzień temu) na całości była "piana lodowa". Może jutro obczaję sytuację?Czy możesz zrobić jakieś fotki,czy fauna i flora czuje już wiosnę?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Widzę, że żona musi jutro wyciągnąć mnie na spacer nad jeziorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Tylko zostaw sandacze w spokoju.☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 No właśnie zabrać ze sobą sandacza ... zapuszkowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Dzisiaj spaceru nie będzie, ale wiosna jest ... na parapecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Piękne te hiacynty,szafirki,krokusy i stokrotki.Dlatego je trzymasz"za kratami" co by je krowy nie zżarły.☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 I mnie to boli mieszkam na parterze i już raz byliśmy okradzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi