cast64 Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 (edytowane) Tak też pomyślałem,nie ma nic gorszego (oprucz choroby)jak zostać okradzionym.Wiem bo... Edytowane 13 Marca 2021 przez cast64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 I mnie to boli mieszkam na parterze i już raz byliśmy okradzeni Mając na uwadze szafę, to tych krat wydaje się stanowczo za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Nie kracz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Dzisiaj był spacerek. Jeziorko jeszcze w letargu. Morsy delektują się ostatkami zimnej wody. Bazie ledwo odbijają. W małych zatoczkach jest jeszcze sorbet lodowy, Szara ziemia jeszcze nie pachnie wiosną ... ale już za chwileczkę, już za momencik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Pozytywne zaskoczenie,bardzo czysto po "zimie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Bo kupy psie są poza kadrem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wroner Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Wczoraj troche porzucalem z kolega „za okoniem” ale bez rezultatow chyba jeszcze troche za wczesnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Czy będą nowe zdjęcia?Wszak już wiosna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 No właśnie!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Dzięki.Czekam(y). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Wszyscy czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Dzisiaj z Mariuszem (@pointman) zrobiliśmy preludium ewentualnych spotkań nad czerniakowskim! Woda się ociepliła to i morsy wymiotło aczkolwiek jedna morświnka jakością estetyczną zdecydowanie wyrastała ponad przeciętną ilość (proszę nie dopytywać, zdjęć nie będzie )Spotkanie z założenia miało na celu porównanie kijków XUL do 3gr : wypasionego Matagi od Manyfika i kilkukrotnie tańszego Tetona z Ali...Dla urozmaicenia zabrałem ze sobą coś wagi lekkiej do 28gr, średniej do 80gr i ciężkiej do 290gr (niezły rozrzut !!!) Dodatkową atrakcją były odwiedziny i kontrola Straży Rybackiej! Ludzie! od pół wieku bywam nad Czerniakowskim i przydarzyło mi się to pierwszy raz !!! Ale nie ma się co dziwić bo jak zobaczyli z daleka, że ktoś ciska cehłami do wody to musieli to sprawdzić Mariusz, dzięki za fajne, spontaniczne spotkanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Ja również dziękuję, było super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Robciu, testowałeś Johna Coo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Tak, z podpiętym Bantamem MGL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Pytam się o multik. Przecież nie podpiąłeś multika do multika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Skojarzyłem, że pytasz o kijek do 28.Jak byś napisał Titan ... . Tak, testowałem z Tetonem do 80gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 @Bob jaki to model casta Westin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 WESTIN W3 MONSTER STICK -2 6XH 240cm 150-290gr (kijek waży 235gr) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Witam.A ten "cudak" z drewnianym uchwytem,możesz skrobnąć coś o nim.(czy chwyt jest wygodny,bo jakoś tak trąci Cepelią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Ten cudak to Kingdom Solo II 213 8-16Lb 8-28gr. Pierwszy raz byłem z nim nad wodą i sam byłem ciekaw, ale jestem mile zaskoczony Świetnie układał mi się w dłoni (pazur trzymam pomiędzy małym i drugim palcem). Drewno jest lakierowane, ale co ciekawe nie ślizgał się w dłoni (jestem bardzo przewrażliwiony w tym temacie). Kij dobrze opisany. Można nieznacznie przeciążyć. Bardzo dynamiczny, ładnie ładuje się przy rzucie w niskich gramaturach (rzucałem najniżej ok 9-10gr ale niżej też da radę) Wyraźnie przenosi stuknięcia o dno a pod ryba to sie okaże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Łowisz w rękawicach?(jakich),bo nie wierzę,że w lato dłoń się nie spoci i wtedy będzie klops.Nie na darmo używany jest korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 A prowadziłeś kiedyś w lecie, auto z drewnianą, lakierowaną kierownicą? (bez klimy) Bardzo pocą mi sie dłonie i na plastiku ślizgawica w w tym przypadku jakoś dziwnie nie ?! ...ciekawostka A co do rękawiczek w lecie to owszem, używam. Od zeszłego sezonu letnie, cieniutkie Simmsy ale również "bezpalczaste" rowerowe z dobrą wykładziną antypoślizgową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 A może jakieś spotkanie w ostatni wekend czerwca? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Może być słabo. Sezon plażowy w pełni. Dzieci, psy, matki toples ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi