Friko Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 About|釣りフェスティバル 2020 in Yokohama|みなとみらい・パシフィコ横浜 (tsurifest.com) - będziecie oglądali ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybkaWoleju Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Witamgdzie to można oglądać, stronka się otwiera ale nie moge znaleźć nigdzie nagrań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Nagrania dopiero będą. To ma być lajf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 jest mniej wiecej 8 h różnicy czasu, u nich 18:00 - u nas 10:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 padła im stronka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 padła im stronka Większość już na YouTube, dużo nowości na SHIMANO TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Może ktoś wrzucić link? Do Shimano TV znalazłem: SHIMANO TV公式チャンネル - YouTube Edytowane 22 Stycznia 2021 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Za plus minus miesiąc zaczynają się najlepsze targi wędkarskie w Japonii - Osaka Fishing Show. Ponownie wybieram się do Osaki w poszukiwaniu nowości i ciekawych marek. Jeśli jest ktoś zainteresowny to mogę umieszczać tutaj zdjęcia i krótkie relacje. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Za plus minus miesiąc zaczynają się najlepsze targi wędkarskie w Japonii - Osaka Fishing Show. Ponownie wybieram się do Osaki w poszukiwaniu nowości i ciekawych marek. Jeśli jest ktoś zainteresowny to mogę umieszczać tutaj zdjęcia i krótkie relacje.Będzie super! zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Jak najbardziej, wrzucaj. W końcu raczej niewielu z nas będzie miało okazję tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Wrzucaj ile możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Kilka filmów z zeszłorocznych targów możecie znaleźć tutaj -https://vm.tiktok.com/ZGeYDGc87/ . Jednym z efektów zeszłorocznej wizyty było sprowadzenie do Polski marki Smith. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Jakie japońskie marki chcielibyście aby były w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 (edytowane) Jakie japońskie marki chcielibyście aby były w Polsce?Jedną z marek na które czekałem u nas jest Evergreen. Tylko jak już się doczekałem, to kupować nie mam zamiaru w Polsce. Dlaczego: ponieważ za granicą (Niemcy, Litwa, Łotwa) mogę mieć te same wędki o około 800-1000zł taniej. Również z gwarancją i wysyłką do domu za 10 euro. Jedną kwestią jest dostępność, inną cena za jaką niektóre sklepy próbują ten towar sprzedać.Z Yamaga Blanks i cenami u nas jest podobnie. Różnica cen dochodzi do 850zł. Edytowane 29 Grudnia 2023 przez dante 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Kilka filmów z zeszłorocznych targów możecie znaleźć tutaj -https://vm.tiktok.com/ZGeYDGc87/ . Jednym z efektów zeszłorocznej wizyty było sprowadzenie do Polski marki Smith.Masz dostęp do wędek Smith w Polsce?jaki to sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Masz dostęp do wędek Smith w Polsce?jaki to sklep?Tyllo na zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 (edytowane) Jedną z marek na które czekałem u nas jest Evergreen. Tylko jak już się doczekałem, to kupować nie mam zamiaru w Polsce. Dlaczego: ponieważ za granicą (Niemcy, Litwa, Łotwa) mogę mieć te same wędki o około 800-1000zł taniej. Również z gwarancją i wysyłką do domu za 10 euro. Jedną kwestią jest dostępność, inną cena za jaką niektóre sklepy próbują ten towar sprzedać.Z Yamaga Blanks i cenami u nas jest podobnie. Różnica cen dochodzi do 850zł.Problem jest taki, że generalnie handel wędkami jest bardzo niewdzięczny. Transport jest drogi (szczególnie jednoskłady), dochodzi gwarancja, a jednocześnie niewiele się tego sprzedaje (w porównaniu do przynęt czy linek. Edytowane 29 Grudnia 2023 przez yffea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Signal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 A do Łotwy,Litwy czy Niemiec ...transport tych samych blanków/wędek jest tańszy ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 A do Łotwy,Litwy czy Niemiec ...transport tych samych blanków/wędek jest tańszy Tego nie wiem. Ja tylko tłumaczę dlaczego ten asortyment nie jest specjalnie pociągający jesli chodzi o handel. Z resztą sklepy też nie są szczególnie zainteresowane handlem kijami w tych cenach bo rynek w Polsce na nie jest mikroskopijny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Tak nie jest,Polacy kupują taki sprzęt w większości za granicą bo "nasi przyjaciele " dystrybutorzy lecą w kulki i tyle. Oczywiście jestem za tym żebyś dał fajną relację z Osaki- zdrowo zazdroszczę, ale kwestii handlowych już więcej nie będę poruszał ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Wracając do tematu relacji z Osaki: Poproszę o jakąś krótką relacje ze stoiska Zenaq. To jest marka, którą bym chciał wiedzieć w Polsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Jakie japońskie marki chcielibyście aby były w Polsce? Poprosimy długie kije w stylu Graphiteleader Finezza. Jeśli znajdziesz takie, to zdominujesz rynek wędek dla zimowych kleniarzy, jaziołapów a w pewnej części i łowcy pstragów docenią inicjatywę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Poprosimy długie kije w stylu Graphiteleader Finezza. Jeśli znajdziesz takie, to zdominujesz rynek wędek dla zimowych kleniarzy, jaziołapów a w pewnej części i łowcy pstragów docenią inicjatywę... Graphiteleader ma dystrybutora w Polsce, raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi