yffea Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Wracając do tematu relacji z Osaki: Poproszę o jakąś krótką relacje ze stoiska Zenaq. To jest marka, którą bym chciał wiedzieć w Polsce.Poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Rodio Craft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Rodio Craft Mamy współpracę z RODIO . Ale to ciężki temat . Nigdy nie wiadomo coś się od nich dostanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 https://vm.tiktok.com/ZGeYmxKCR/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Ja to bym widział gumy Megabass u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Ja to bym widział gumy Megabass u nas.Mamy współpracę z Megabassem. Wciąż są dostępne KEMURI CURLY, a Hazedongi będą ponownie dostępne w lutym. Megabassa akurat nie ma na targach w Osace dlatego mamy umówione z nimi specjalne spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 U mnie niesamowitą robotę robi X-layer Curly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Graphiteleader ma dystrybutora w Polsce, raczej.Tak. To czego nie mają to długie wędki do lekkich przynęt, zrobione po japońsku. Jak zresztą wszyscy japońscy producenci. Jakbyś dogadał z którymś z topowych producentów wykonanie długich wędek o charakterystyce kijów do lekkiego rockfishingu to byloby coś, czego na rynku nie ma a jest potrzebne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 U mnie niesamowitą robotę robi X-layer CurlyOk, to pewnie będziemy mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Tak. To czego nie mają to długie wędki do lekkich przynęt, zrobione po japońsku. Jak zresztą wszyscy japońscy producenci. Jakbyś dogadał z którymś z topowych producentów wykonanie długich wędek o charakterystyce kijów do lekkiego rockfishingu to byloby coś, czego na rynku nie ma a jest potrzebne. Jak długie i jak lekkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Jak długie i jak lekkie? Przez rok szukałem topowego japońskiego kija o mocy oscylujacej w granicach 10lb, max 12lb (takich japońskich lb, nie amerykanskich). I masie rzutowej realnie do 10g. Długość minimum 270cm, najlepiej 290cm. Skończyło się na kiju mocniejszym, bo takich jak opisałem nikt nie produkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Przez rok szukałem topowego japońskiego kija o mocy oscylujacej w granicach 10lb, max 12lb (takich japońskich lb, nie amerykanskich). I masie rzutowej realnie do 10g. Długość minimum 270cm, najlepiej 290cm. Skończyło się na kiju mocniejszym, bo takich jak opisałem nikt nie produkuje.Można wiedzieć co kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Tict Ice Cube IC-90TG-Sis, łowię nim od tygodnia, na razie wygląda na to że ogarnia od 2g+paproch do 5g+10cm es. Z woblerami jeszcze nie wiem, Wisła jest na moje klenie za wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Tict Ice Cube IC-90TG-Sis, łowię nim od tygodnia, na razie wygląda na to że ogarnia od 2g+paproch do 5g+10cm es. Z woblerami jeszcze nie wiem, Wisła jest na moje klenie za wysoka.Ja szukam czegoś pod brzany,muszę daleko rzucać małymi woblerami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Ja szukam czegoś pod brzany,muszę daleko rzucać małymi wobleramiBrzan u mnie nie ma, ale fajną wędką pod małe woblery jest Yamaga Blanks 93tz/nano. Pod boleniowe łowienie też się nada. Do tego waga 90g przy tej długości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 1 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Jedną z marek na które czekałem u nas jest Evergreen. Tylko jak już się doczekałem, to kupować nie mam zamiaru w Polsce. Dlaczego: ponieważ za granicą (Niemcy, Litwa, Łotwa) mogę mieć te same wędki o około 800-1000zł taniej. Również z gwarancją i wysyłką do domu za 10 euro. Jedną kwestią jest dostępność, inną cena za jaką niektóre sklepy próbują ten towar sprzedać.Z Yamaga Blanks i cenami u nas jest podobnie. Różnica cen dochodzi do 850zł.Krótki filmik że stoiska Evergreen z targów w zeszłym roku - https://vm.tiktok.com/ZGeYvM4GB/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Witam w miarę możliwości informację o plecionkach / w tym i hybrydowych plus wszystko co będzie związane z połowem pstrągów ., kije ( krótkie 160 -190 cm ) , ubrania , przynęty , kołowrotki itp... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Stoisko Tict w 2023 roku. Możecie zobaczyć wszytskie chyba modele wędek - https://vm.tiktok.com/ZGe2ecLTB/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Jesteśmy już w podróży- https://vm.tiktok.com/ZGeMAbRxQ/Na razie Hong Kong i Wietnam gdzie będziemy łowić Yellowcheak carp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 (edytowane) Spotkanie z Megabassem Nowe modele woblerów:Film - https://i.imgur.com/H0y2PUZ.mp4 Edytowane 31 Stycznia 2024 przez yffea 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 (edytowane) Czy to działa tak, że im brzydsze przynęty, tym łowniejsze? Edytowane 31 Stycznia 2024 przez Fatso 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Czy to działa tak, że im brzydsze przynęty, tym łowniejsze? Powiem Ci, że wbrew pierwszemu wrażeniu nie są takie brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Powiem Ci, że wbrew pierwszemu wrażeniu nie są takie brzydkieUf, już mi lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Nowość od Fish Arrow. Powiem, ze robi wrażenie.Filmhttps://i.imgur.com/9mG9PjP.mp4Filmhttps://i.imgur.com/PsdTMCD.mp4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi