seba666 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 (edytowane) Jakie macie jakieś doświadczenie z tymi woblerami? Edytowane 21 Stycznia 2021 przez seba666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyba Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Próbowałem duże sztuki, bdb jakość malowanie i praca. Jest dużo recenzji rosyjskojęzycznych na youtube. Warto przejrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Bardzo udane. Trochę tego kupiłem na Ali i trzeba przyznać że to dobrze wykonane i łowne wobki. Bearking lubuje się w "podróbkach" droższych braci, ale uczciwie trzeba przyznać że warte swoich pieniędzy ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Mały minus.Powoli rezygnują z darmowej dostawy Jednostkowe zakupy będą nieopłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Z tego co kiedyś czytałem wysyłki poza Chiny sponsoruje ich rząd. Edytowane 22 Stycznia 2021 przez mirkor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohors Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Generalnie bearking ma dobre przynęty, ale zdarzyło mi się kilka razy że niektóre wobki miały słabą pracę (pewnie coś przy sklejaniu poszło nie tak) , gdy drugi taki sam wobler pracował ładnie. Bywa że takie same wobki tylko w innym malowaniu mają ciut inną pracę, ale to akurat tyczy się chyba wszystkich wobków z Chin ,zdarzają się pojedyncze wobki że pracują OK, ale nic na nie idzie złapać. Powtarzalność pracy woblera to chyba tylko w japońskich oryginałach. Bearking zbroi niektóre swoje wobki w kotwice które nie wcinają ryb, niby są dobrze wykonane , ostre , ale po zmianie na inne widać różnicę. Mam kolegę który używa tylko oryginałów i są dni że widać różnicę oczywiście na plus dla oryginałów, ale w zaczepy wobka za 100 pln nie wrzuci bo już kilka w nich zostawił i kieszeń go bolała. Z drugiej strony właśnie ta nieidealność przy składani powoduje że niektóre ich woblery to maszynki do wyciągania ryb , miałem w ub roku ich woblera na którego złowiłem sporo szczupaków gdy na inne przynęty nie było brań, niestety przy rzucaniu uderzyłem nim o gałąź i złamał się w połowie, kupiłem potem 2 takie same i już tak szczupaków nie koszą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistadondi Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Również testowane, godne polecenia w tych pieniądzach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Też mam ich trochę. Chyba miałem szczęście bo wszystkie pracują/pracowały jak należy. Co do ich powtarzalności też nie mam zastrzeżeń.Ale pojawiło się kilka firm które również robią b.dobre woblery. Oczywiście też wzorowane na jp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi