vako Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) No to jest: http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/6267 Edytowane 22 Stycznia 2021 przez vako 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 U nas pewnie będzie polecany na szczupaka "na lekko" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 do główek maks 20gr na średnią rzeczkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Czyli moja rodzina SW sie powiększy coś czuje na bolki jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Patrząc na budę to kolejna kosmetyka :-) ale to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Klenia też obskoczy od biedy Ale ładny, bez żadnego złota. I wygląda, że szpulki kompatybilne z pozostałymi 4000. http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/6267 Edytowane 22 Stycznia 2021 przez dreadknight 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Mi na pierwszy rzut oka, rzuca się podobieństwo kolorystyczne do nowej Ceraty LT. Myślę że to zamierzony zabieg ta tonacja. Wszak trzeba gonić konkurencję, bo uciekła do przodu daleko..... PS. Jeśli mi czegoś tu brakuje to złotego pierścienia na rancie szpuli, Edytowane 22 Stycznia 2021 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zrezygnowali całkowicie z SW 4000 PG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zrezygnowali całkowicie z SW 4000 PG ?Teraz będzie TPXD 4000pgW założeniu twórców TPXD to kołowrotek SW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Na polski rynek to wersja XG powinna być sprzedawana z dodatkową przekładnią PG albo odwrotnie i zestawem małego majsterkowicza. Wszyscy byliby zaspokojeni ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Ultra szybki, ale jednak wolny ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Mi na pierwszy rzut oka, rzuca się podobieństwo kolorystyczne do nowej Ceraty LT. Myślę że to zamierzony zabieg ta tonacja. Wszak trzeba gonić konkurencję, bo uciekła do przodu daleko..... PS. Jeśli mi czegoś tu brakuje to złotego pierścienia na rancie szpuli,Tak uciekła daleko... zwłaszcza ze stukającym posuwem i łatwością serwisowania dzięki body monokok w stosunku do shimano.A tak chciałem zamienić stelle za cerate ale jak ją dostalem na próbę to szybko odpusciłem. Jeszcze ten rotor bleee zaion 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 przed chwilą obejrzałem świeżutki filmik promocyjny Daiwy, teraz odpowiedź Shimano......cóż, kolejny raz Certate bije Twin Powera, bardzo możliwe, że nie tylko marketingowo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuitam Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 I się zaczyna taniec Pingwina-miłośnicy do boju . Jak co roku , gdy nowościami zapachnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Tak być musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) dziś minister finansów kazał wydawać gotówkę chowaną w materacach i innych skarpetach!!! Edytowane 22 Stycznia 2021 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Nic nie mów, wydoją nas tej zimy, tyle nowości... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Japońcy wierzą w napis TP i nie rozczulają się nad kolorem szpuli czy korby,tylko katują go na nie małych tuńczykach.W końcu do tego został stworzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 W kwestii wiary to mieszkańcy państwa kwiatu wiśni są mocno podzieleni . Mnogość bóstw i kultów jest niezrozumiała i trudna do ogarnięcia dla przeciętnego Europejczyka.A i jeszcze jeden filmik: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Czy to juz się pojawiło gdziekolwiek w Jpn do zakupu ?? Jakiekolwiek ceny ? Cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Tak uciekła daleko... zwłaszcza ze stukającym posuwem i łatwością serwisowania dzięki body monokok w stosunku do shimano.A tak chciałem zamienić stelle za cerate ale jak ją dostalem na próbę to szybko odpusciłem. Jeszcze ten rotor bleee zaionTrza było połowić 40-sto gramową gumą to byś wiedział co lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Czy to już się pojawiło gdziekolwiek, w Ipn do zakupu ?? Jakiekolwiek ceny ? CokolwiekW pierwszym poście, pod filmem masz link do strony Shimano. Tam w rozsuwalnej w tabelce - przedostatnia kolumna, jest sugerowana cena detaliczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 4:42......chyba nawija nieidealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Czy to juz się pojawiło gdziekolwiek w Jpn do zakupu ?? Jakiekolwiek ceny ? CokolwiekPóki co tylko przedsprzedaż, bo planowana dostawa w kwietniu.Na Rakuten.jp cena w okolicy 46tys.jpy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Póki co tylko przedsprzedaż, bo planowana dostawa w kwietniu.Na Rakuten.jp cena w okolicy 46tys.jpy.No to całkiem przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi