heniutek Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Zapraszam kolegów do lektury,nowego nr.WŚ,znajdziecie tam artykułCasting w kropki-wiecie czyjego autorstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 jak ktos chce mogę coś zacytować z pamięci ,w drodze z targów WŚ z 3 razy przeczytałem ,uprzedzam pytanie,nawet cusik zrozumiałem z tego czytania ,tak powaznie to fajna sprawa,i zaczynam juz kombinowaćz kijem pod pstągale ,może shikari moze batsoniak,14lb obaczymy,no i warto o rezonansach poczytać jest artykulik,polecam hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Cześć,Dziękuję za reklamę Krótki ale treściwy - tak myślę. W akcji możecie zobaczyć Sławka i jego bardzo skuteczny woblerek 7 cm. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 no artykuł ciekawy, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Artykuł OK,wobler super,ale twoja fotka niewiedzieć czemu,tylnych raczej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Widać Remek troszeczkę się wstydził. Odwrócił sie dopiero wtedy gdy złowił pstrąga http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=2415 & Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 A mi bardzo spodobal sie woblerek na jednym ze zdjęc. Woblerek ma na brzuchu napisane: slawku@op.pl - chyba Zastanawiam sie jakie parametry ma egzemplarz uwidoczniony na zdjeciu bo kto go zrobil chyba sie domyslam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 hasior@ Ty nie kombinuj z pstrągowaniem castingowym tylko zbieraj sprzęt i przyjeżdzaj na zlot w kwietniu. Będzież miał najdłuższą wycieczkę spod białowieżańskich poiszcz i lasów w najpiękniejsze góry czyli Karkonosze. Tu coś do łapania dla ciebie znajdziemy. Zapisz się na zlot. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 witzam spoko.Ja bede na zlocie nie przepuszcze :)wycieczka będzie konkret a co do kija to jakoś pomacałem te shikari ,batsony i misie spodobały taki z14lb to bym sibie ustrzelił chętnie bo kręciek scorpionka to mamzrobie trochę jerków pstrągowych takich 4-5cm może skuszą jakiegos kropkowańca pozdrohasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 A mi bardzo spodobal sie woblerek na jednym ze zdjęc. Woblerek ma na brzuchu napisane: slawku@op.pl - chyba Zastanawiam sie jakie parametry ma egzemplarz uwidoczniony na zdjeciu bo kto go zrobil chyba sie domyslam 6 gram bez kotwic i kółek - oczywiście pływający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 hasior@ Ty nie kombinuj z pstrągowaniem castingowym tylko zbieraj sprzęt i przyjeżdzaj na zlot w kwietniu. Będzież miał najdłuższą wycieczkę spod białowieżańskich poiszcz i lasów w najpiękniejsze góry czyli Karkonosze. Tu coś do łapania dla ciebie znajdziemy. Zapisz się na zlot. pozdrawiam No chyba że się uda mi dotelepać moim landem - 2200km autem na zlot Do kiedy można się zapisywać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 standerus@Bardzo się cieszę. Zapraszam. Natomiast co do twojego Land Rovera to nie wiem jaki masz model bo to determinuje przejazd tego odcinka.Jednak muszę cię zmartwić. 1370 mil czy też 2200 km to jest guwno dla takiego auta chyba, że pomnożysz to minimum przez 5 i nie zajedziesz do żadnego warsztatu po drodze.Już zaraz cię zapisuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Z tym zapisywaniem to jeszcze pauza, musze dograc kilka spraw wtedy będę mógł powiedzieć na 100%, znalazłem promy, ogólnie całkiem na ręke mi jechac wtedy do Polski, ale musze to dograc na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 dawaj dawaj i weż foty z irlandzkimi rybami pozdro hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
heniutek
Zapraszam kolegów do lektury,nowego nr.WŚ,znajdziecie tam artykułCasting w kropki-wiecie czyjego autorstwa.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi