irish Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 To co wypuściło PZW w formie e-zezwolenia to jakis przykry żart, czy jest jakiś wędkarz-grafik który podjąłby się zredagowania tego żartu, żeby można było po wydruku pociąć to i spiąć w ksiażeczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Nie tylko Wrocław...Dałem zadanie mojej córce lat 5. Udowodniła ze pociąć się da, spiąć w książeczkę też... Ale używać tego co powstało się nie da więc zostałem przy pdf zastanawiam się tylko czy w tej elektronicznej wersji trzeba wpisywać w rejestr wypady... W sumie to nie wiem jak więc jeszcze nie wpisywałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ja tylko tabelkę wydrukowałem do wpisywania rejestru. I tak zamierzam używać elektronicznego ale w razie czego papierowy będę mieć pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 chłopaki proszę linka do zezwolenia, ZIKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 chłopaki proszę linka do zezwolenia, ZIKUOk, już wydrukowałem, masakra 62 strony ☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Koledzy, do końca tego nie kumam a płacę u skarbnika w Miliczu. Skąd mogę pobrać zezwolenie na strefę I? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Koledzy, do końca tego nie kumam a płacę u skarbnika w Miliczu. Skąd mogę pobrać zezwolenie na strefę I?Na stronie Pzw Wrocław wchodzisz w zakładkę e- zezwolenia. Wypełniasz formularz, płacisz 10 pln i dostajesz na maila linki do indywidualnych dla Ciebie zezwoleń na wszystkie okręgi ze strefy 1. Drukujesz zezwolenie, podpisujesz co trzeba i wkładasz do teczki, która nie zmieści się w żadnej znanej mi kamizelce wędkarskiej/ chyba, że schowasz to w kieszeni na plecach [emoji6]Ja wydrukowałem trzy strony na jednej i np. Jelenia góra zajmuje mimo to naprawdę sporo miejsca. Wałbrzych spoko bo nie ma tyle stron. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi