Rhyacophila Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Witam, Mam prośbę o pomoc. Kupiłem chłopakom grę jak wyżej, a w pudełku brak płyty tylko kod produktu. Lakoniczna instrukcja odsyła mnie na stronę stempowered.com, gdzie producent proponuje mi zakup gry raz jeszcze... W sieci są linki do pobrania z innych stron i hakowanie klucza - czego robić nie chcę mając oryginalny produkt. Może ktoś już to przechodził? Każda pomoc mile widziana. Edytowane 25 Stycznia 2021 przez Rhyacophila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zainstaluj aplikacje Steam, załóż konto i tam dodaj kod swojej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Nie rób tego stracisz kilka dni życia co najmniej bo gierka fajna:) masz od razu link do spolszczeniahttps://www.nexusmods.com/mountandblade2bannerlord/mods/1602 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi