korol Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Serdeczna prośba o wsparcie Janka swoim 1% podatku.To starsze dziecko mojego kolegi ze studiów. Urodził się w podobnym czasie, jak moje dzieci. Janek ma zdiagnozowane mózgowe porażenie dziecięce o postaci czterokończynowej. Jest to choroba, z którą będzie musiał zmagać się całe życie. Rodzice codziennie walczą o jego samodzielność. Poświęcają temu celowi całe swoje życie. Tomek zostawił pracę, aby lepiej zająć się synami (a czekała go świetlana przyszłość). Wasz 1% podatku to ogromne wsparcie w walce Janka o pierwsze kroki, zrozumiałą mowę czy samodzielne zjedzenie posiłku. Poniżej materiały przygotowane przez Emilię: Dziękuję Prośba o przeniesienie do odpowiedniego działu, tam nie mogłem założyć tematu. Edytowane 25 Stycznia 2021 przez korol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Poszło juz do Księgowej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Ode mnie również poszło. Życzę powrotu do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi