piotrrd Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Panowie wędka z dopiskiem Haspel to cast czy spinning ? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 A ma taki aluminiowy haspel na końcu dolnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Dzięki, trochę zgłupiałem. Przy jednych wędkach był dopisek spinning przy innych właśnie Haspel. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi