@slider@ Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Mam pytanie czy ktos lowi na rzece Jeziorka w okolicach Warszawy? Chcialbym tam pojechac ale nie wiem na co tam lowic jakie tam ryby wystepuja i w jakim odcinku tej rzeki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 W Okolicach Warszawy w Jeziorce możesz liczyc na:- szczupaka- jazia- kleniaa- okoniaBardzo sporadycznie brzana. Poszperaj w przyujściowym odcinku, zobaczy powyżej konstancinaS.ps. Aaa no i najlepiej łów na wędkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 To ta rzeczka co jak się jedzie przez konstancin to widać taką mini zaporę czy jaz(nie widziałem dokładnie)???Bo mnie też zainteresowała ta rzeczka gdy zobaczyłem wędkarzy stojących nad jej brzegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ta to ta rzeczka, tylko jej dolny odcinek.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 To ciekawe...Bardzo ciekawe...To znaczy ,że można tam popróbować swych sił z muchówką i wcale nie trzeba jechać w pierony by gdzieś w Małopolsce szukać kropków...Bez obrazy dla Krakowiaków i Małopolan .Pozdro JJ@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Dużo wyżej też pojedyncze wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Dużo wyżej też pojedyncze wujek To zależy gdzie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Pojedyncze czy nie ,ważne ,że są-i tak dziś trudno o rzekę gdzie kropków jest wiele .Ale jak widać niektórzy urzytkownicy forum mają jakieś tajne miejsca znane tylko sobie .Pablom,za ile sprzedasz mi kilka tajnych informacji o tej rzece? .Joke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 WitamChciałbym was się poradzić, czy na rzece jeziórce (odcinek Głuchów-Kośmin) warto zapolować na klenia, jazia. Chciałbym spróbować połowić tam z wiosny na małe woblerki. Na odcinku 500m od przedstawionego na zdjęciach, kolega łapał jazie na spławik, więc może i tu będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Tak dla porównania wygląda odcinek 'kropkowy'. Fotki z którejś z poprzednich zim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 @zewu,urokliwa ta rzeczka ,fajne fotki, szczególnie ta pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 @zewu,urokliwa ta rzeczka ,fajne fotki, szczególnie ta pierwsza. Urokliwa Marcin to fakt.... a kiedy ty się przełamiesz i za kropkami pochodzisz ? Zdaje się że masz pod nosem kropkową rzeczkę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 @zewu,urokliwa ta rzeczka ,fajne fotki, szczególnie ta pierwsza. Urokliwa Marcin to fakt.... a kiedy ty się przełamiesz i za kropkami pochodzisz ? Zdaje się że masz pod nosem kropkową rzeczkę <_< Paweł,brak instruktora do nauki połowu pstrągów .Trzeba poczekać aż lód stopnieje na tej rzeczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 @zewu,urokliwa ta rzeczka ,fajne fotki, szczególnie ta pierwsza. Urokliwa Marcin to fakt.... a kiedy ty się przełamiesz i za kropkami pochodzisz ? Zdaje się że masz pod nosem kropkową rzeczkę <_< Paweł,brak instruktora do nauki połowu pstrągów .Trzeba poczekać aż lód stopnieje na tej rzeczce. Marcin, myślę że dasz sam radę Podglądaj jak łowią inni (czytaj wątek na forum) i hajda nad rzeczkę - tam to już każdy dołek, każdy krzaczek, każdy kamień, każdy....tam czekają kropki i w końcu efekt murowany Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 a powiedzcie, za drapieżnikiem na małego woblerka to na którym kawałku mam największe szanse na tej rzece? Patrząc od strony warszawy w piasecznie po lewej? (po stronie konstancina/wisły) czy po prawej? (zalesie dolne) Na którym odcinku blisko piaseczna rzeka ta jest najszersza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 no dobra:d namówiłeś mnie;) jutro daruje sobie poranne kolokwium i lece z wędeczką na spacerek;) w sumie to ja też nie mam zielonego pojęcia o łowieniu kleni i jazi więc może tak rzeka też będzie mnie tego uczyć, troche czytalem tu na forum i chcę spróbować. W tych stronach z których pochodzę (pomorze nad Gwdą) i miejscowość Gwda.. niestety tylko szczupak czasami kropka można było trafić. Teraz jak jestem skazany na betonowy las trzeba przystosować się do tego co tu jest popularne i nauczyć się łowienia nowych gatunków ryb. Wszystko przedemną.. w piątek jednak znów powędkuje na pomorzu:))POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Uuuu, coz za klimat... az chce sie wsiasc w auto pojechac wprost nad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 no dobra:d namówiłeś mnie;) ju tro daruje sobie poranne kolokwium i lece z wędeczką na spacerek;) w sumie to ja też nie mam zielonego pojęcia o łowieniu kleni i jazi więc może tak rzeka też będzie mnie tego uczyć, troche czytalem tu na forum i chcę spróbować. W tych stronach z których pochodzę (pomorze nad Gwdą) i miejscowość Gwda.. niestety tylko szczupak czasami kropka można było trafić. Teraz jak jestem skazany na betonowy las trzeba przystosować się do tego co tu jest popularne i nauczyć się łowienia nowych gatunków ryb. Wszystko przedemną.. w piątek jednak znów powędkuje na pomorzu:))POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam, Od którego miejsca w górnym biegu warto łowić ? Czy na wysokości ul. Królewskiej biegnącej w kierunku Piaseczna jest czego szukać ? Bardzo mnie ten temat zaciekawił. Mieszkam przy jednym ze źródeł Jeziorki - zazwyczaj woda jest czyściutka ale jak nieraz ktoś spuści syfu to okoniki wierzchem pływają. To chyba nie idzie na zdrowie opisywanym kropkom Pozdrawiam Piaseczyńskich Jerbaitowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam, Od którego miejsca w górnym biegu warto łowić ? Czy na wysokości ul. Królewskiej biegnącej w kierunku Piaseczna jest czego szukać ? Bardzo mnie ten temat zaciekawił. Mieszkam przy jednym ze źródeł Jeziorki - zazwyczaj woda jest czyściutka ale jak nieraz ktoś spuści syfu to okoniki wierzchem pływają. To chyba nie idzie na zdrowie opisywanym kropkom Pozdrawiam Piaseczyńskich Jerbaitowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBartek89 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Siema, @Pablom ma racje z Piaseczna grzeczni chłopcy pochodzą A co do rzeki, to jest trudna podejście ryby na odległość bardzo krótkiego rzutu to wyczyn ale można dostać ładną rybkę za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Siema, @Pablom ma racje z Piaseczna grzeczni chłopcy pochodzą A co do rzeki, to jest trudna podejście ryby na odległość bardzo krótkiego rzutu to wyczyn ale można dostać ładną rybkę za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBartek89 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 wiem, że są i to duże bo przekonałem się sromotnie o tym na własnej skórze w wakacje ale zrobi się tylko trochę cieplej to dobiorę się do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 I tak trzymać. Płynie czy stoi teraz rzeka???????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 oj płynie płynie i to nawet mocno;) tzn ja byłem na wysokości zalesia, przy takich stawach i tamie, więc za tamą rzeczka sobie płynie a przed tamą widziałem ze jak okiem sięgnął była zamarźnięta:) POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi