prabart Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Bywa ktoś tam w ogóle?Bo coś w tym sezonie wieści brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Ja bywam przynajmniej raz w tygodniu. Pracuje w Piasecznie więc mam kawałek na rzeczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Bywam czasami i jeśli ma ktoś cierpliwość i dobre ciuchy to można połowić. Praktycznie z brzegu niedostępna poprzez zarośla. Z każdego wypadu jest kilka kleni, sporo drobnego okonia i jakieś szczupaczki (dosłownie szczupaczki), choć kolega zgarnął już kilka zębaczy ponad wymiar. Najbardziej urokliwa jest na dzikich odcinkach. No i niestety od zalesia została uregulowana przez kajakarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Bywam czasami i jeśli ma ktoś cierpliwość i dobre ciuchy to można połowić. Praktycznie z brzegu niedostępna poprzez zarośla. Z każdego wypadu jest kilka kleni, sporo drobnego okonia i jakieś szczupaczki (dosłownie szczupaczki), choć kolega zgarnął już kilka zębaczy ponad wymiar. Najbardziej urokliwa jest na dzikich odcinkach. No i niestety od zalesia została uregulowana przez kajakarzy. Rafcik bywasz czasem od Konstancina w dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Nie jestem fanem tamtejszego odcinka. Jest uregulowany i przez stopnie lub jeden stopień (nie pamiętam) ryba nie cofa się w głąb rzeki jak to kiedyś było. Chyliczki i Chylice są jeszcze w miarę fajne i można klenia uświadczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Mam rzut beretem od siebie z Józefosławia, muszę podskoczyć. Trafiają się wymiarowe? Łowisz na jakieś owady albo inne smużące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Na uregulowanym odcinku też można trafić fajna kluchę lub okonka. Spływy kajaków ostatnio w modzie więc trzeba wybierać się nad rzeczkę do 9 lup po 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 O wybetonowany brzeg rzeki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 i to nie w jednym miejscu kolego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Wiem, wiem, dzisiaj byłem ;-) Poszedłem dzisaj od mostu w Gołkowie (ten przy posesji z dwoma stawami hodowlanymi, ale w niezbyt korzystnym kierunku bo brzegiem pod prąd. Ryby bardzo płchliwe, jakby je ktoś z siatkami ganiał Padło kilka niewielkich kleników i okonków. Teren trudny, ale jak już namierzy się wcześniej kilka dołków i cicho podejdzie może być ciekawie. Prawdziwe finezyjne wędkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Bardzo lubię Jeziorkę i często odwiedzam... Ma swoje urokliwe i zaciszne klimaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Wiem, wiem, dzisiaj byłem ;-) Poszedłem dzisaj od mostu w Gołkowie (ten przy posesji z dwoma stawami hodowlanymi, ale w niezbyt korzystnym kierunku bo brzegiem pod prąd. Ryby bardzo płchliwe, jakby je ktoś z siatkami ganiał Padło kilka niewielkich kleników i okonków. Teren trudny, ale jak już namierzy się wcześniej kilka dołków i cicho podejdzie może być ciekawie. Prawdziwe finezyjne wędkowanie.Za tą posesją skręć w drogę przy ogrodzeniu. Jak przejedziesz rów, to będzie bardzo fajny, mocno meandrujący odcinek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Na pewno jeszcze w tym roku postaram się jeszcze wybrać nad Jeziorkę. Tam trzeba zaliczyć jeden przelot, żeby poznać miejscówki na przyszłość, bo można się szybko zniechęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam01 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Witam ktoś ostatnio był nad Jeziorką, jakieś efekty? Czy wg ktoś bywa nad odc 'środkowym' tj od Łosia wyżej przez Prażmów? Czy już tylko ja tam się kręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Ja odwiedzam często rzekę na różnych odcinak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ktor Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Ktoś coś połowił ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejwra Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Dzisiaj za dużo lodu, ale w zeszły weekend kilka szczupaków wymiarowych było. Wszystkie chude... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ktor Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Mhm... Może łowi ktoś w okolicach kościoła św. Rocha w górę rzeki? Warto pojechać kilka km wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Czy ktoś już odwiedzał rzeczkę w Nowym Roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Ja jeszcze nie byłem w tym roku ale wybieram się w przyszłym tygodniu sprawdzić czy żyją tam jeszcze jakieś ryby w czerwone kropki [emoji6] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 I jak? Chciałbym się jutro wybrać. Który odcinek rekomendujesz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilio Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Zależy co chcesz połowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Okonie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilio Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 To okolice tężni w Konstancinie. Jest małe rozlewisko. Woda zwalnia i jest sporo okonia i małego szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Dzięki - na co można liczyć w okolicach Zalesia Dolnego? Byłem tam w weekend na spacerze z psem i woda wyglada fajnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi