janosik_84 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) Atkował ktoś Jeziorke za kluskami w 2021? Edytowane 12 Stycznia 2021 przez janosik_84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Z tydzień nie byłem. Aktywnosc mocno ograniczona do paru miejsc, Była stosunkowo duża woda i mocno trącona ale coś tam da się wydłubać, ale bez rewelacji. Jak mrozy odpuszczą trzeba sprawdzić co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Chłodno, minus 12 stopni, ale Jeziorka wartko sobie płynie w przeciwieństwie do plecionki pomiędzy przelotkami ...Choć znów na zero, po raz 5 chyba to jestem bardzo zadowolony z wycieczki. Nad wodą tylko mieszkańcy. Ale całkiem niedaleko rzeczki już trochę bardziej rozrywkowe klimaty 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rochs Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Podobnie, minus 11, piękna sceneria, I żyłka w perełkach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Mogę się mylić, ale stawiam na prawą stronę mostu w kierunku linii wysokiego napięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rochs Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Dwie miejscówki kilka kilometrów za Głuchowem W stronę źródełNie są to okolice Warszawy ale Jeziorka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinoloolo Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 A na odcinku górskim ktoś łowi czy jestem sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Za Głuchowem to górski;) kiedyś byłem nawet kropki widziałem tylko to było 15-20 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Za Głuchowem to górski;) kiedyś byłem nawet kropki widziałem tylko to było 15-20 lat temuCałkiem ładna woda....szkoda że nikt o nią nie dbał i została ubita na kotleta. Pstrągi były jeszcze ok 7 lat temu. Ciekawe czy ktoś ma jakieś potwierdzone info o jakiś złowionych kropkach w ostatnim czasie? Edytowane 19 Stycznia 2021 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Całkiem ładna woda....szkoda że nikt o nią nie dbał i została ubita na kotleta. Pstrągi były jeszcze ok 7 lat temu. Ciekawe czy ktoś ma jakieś potwierdzone info o jakiś złowionych kropkach w ostatnim czasie?Myślę, że takie info nie wypłynie bo tam nic nie ma Od siebie mogę dodać tylko tyle, że szkoda czasu na tą rzeczkę na odcinku powyżej Głuchowa ... Byłem tam w zeszłym roku kilka razy i totalna pustka, co innego na odcinku poniżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Całkiem ładna woda....szkoda że nikt o nią nie dbał i została ubita na kotleta. Pstrągi były jeszcze ok 7 lat temu. Ciekawe czy ktoś ma jakieś potwierdzone info o jakiś złowionych kropkach w ostatnim czasie?Poszukaj sobie na fejsie dowodów z tego roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Poszukaj sobie na fejsie dowodów z tego roku.Możesz wrzucić linka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Możesz wrzucić linka ? Nie mogę, bo nie chcę by w tym miejscu pojawiły się tabuny spragnionych..... i zadeptały tą rzeczkę. Szukaj aż znajdziesz....a jeśli nie, to znaczy że nie jesteś godzien .PS. Jest nawet film z tego roku. Edytowane 19 Stycznia 2021 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Poszukaj sobie na fejsie dowodów z tego roku.Jeśli tak to fajnie i jestem mile zaskoczony, wiedząc jak wygląda ta rzeczka w okolicach głuchowa - nie użytkuje fejsa. Edytowane 19 Stycznia 2021 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 I teraz oprócz kajaków będą dodatkowe atrakcje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 I teraz oprócz kajaków będą dodatkowe atrakcje ????Już widzę te tłumy kajaków płynące Jeziorką powyżej Głuchowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rochs Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Kajak musiałby mieć 5cm głębokości zanurzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Panowie to była metafora ... Jak widzę zbyt dosłownie potraktowaliście ten "żarcik". Edytowane 19 Stycznia 2021 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rochs Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Kilka lat temu szukając rzek pstrągowych znalazłem poradę, poszukania rzek, po których odbywają się spływy kajakowe. Faktycznie na stronach kajakarzy były prezentowane piękne, dobrze rokujące wody. Nie zdziwiłbym się odwrotnej sytuacji, kajakarz przygląda się wodom górskim. Należy ich zawczasu odstraszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinoloolo Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Mozecie się smiac ale na odcinku górskim między gluchowem a osieczkiem widziałem 2 kajakarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rochs Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Dzisiaj tłumy nad rzeką ale dużo cieplej.Brań żadnych. Woda podskoczyła. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Śliczna ta Jeziorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Czy to odcinek górski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Dzisiaj tłumy nad rzeką ale dużo cieplej.Brań żadnych. Woda podskoczyła.Znajome rewiry, w tym roku jeszcze nie byłem ale w zeszłym bywało tam grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rochs Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Wspomnienia zimą letnich wypadów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi