Mikas Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 U mnie całą robotę zrobił kolor żuczka jak na zdjęciu. A co do wielkości ryb to klenia największego miałem 2 lata temu koło 45 cm ale za to jaśki 50+ widziałem i nawet miałem na kiju ale porwał mi wszystko w patykach...ale narazie byłem tylko kilka razy w życiu nad Jeziorką... Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Woda wysoka. trawa też Pomimo tego ryby też są, czasami 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) Wody wysokiej ciąg dalszy, rybki też bywają choć niełatwo o nie. Ten ze zdjęcia nie miał 30 cm. choć za dużo nie brakowało.Był za to dobrze najedzony i to akurat cieszy bo jeszcze urośnie Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez Sławek Nikt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Woda spora choć już opada ... Pomimo tego porywa drabiny A jak się cichutko siedzi to są dodatkowe atrakcje. Szkoda, że nie widać malutkiego poroża przez te pokrzywy ...To młodziak był. Ryby się potopiły na dłużej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Jaki stan wody na Jeziorce koło ujścia do Wisły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Jak stan wody w okolicach zalesia i wyżej? szukam alternatywy w związku z falą na Wiśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Na Jeziorce też dość duża woda. Tak gdzie zwykle były suche zagłębienia np. koleiny teraz jest pełno wody. Później jakieś fotki zapodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Jechałem przez Wólkę Kozodawską 15 minut temu....grubo jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) Patrzyłeś koło Eden tak? Na moście przed ogródkami działkowymi. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Września 2021 przez rafcik87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Tyle wody w przybrzeżnych trawach ... Nawet ślimaki uciekają tam gdzie sucho. A tu niedawno chyba ktoś pazury ostrzył ... Ryby się potopiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Przy dużej wodzie z rybami słabo. Na Jeziorce kryją się w głębszych miejscach Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) Przy dużej wodzie z rybami słabo. Na Jeziorce kryją się w głębszych miejscach Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Najważniejsze aby do nor się nie pochowały Edytowane 4 Września 2021 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Chowajo się Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Dzięki za odpowiedz widzę że będę atakował "swoją" Wisełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonq Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Ktoś już może rozpoczął sezon na Jeziorce? Jak sytuacja? Coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Podobno ktoś chodził. Dla mnie za wysoka woda. Testowałem Górki Szymona ale bez sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Wymiernego sukcesu bo satysfakcja i tak była.No i kontrolę zaliczyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALMOO Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Test od Łosia do rzeczki Tarczynki zero brak kompletnie oznak życia w wodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateusZ/wwaa Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Witam czy atakował ktoś ostatnio jeziorke dzieje się coś? Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zaglądam cobjakis czas, od Bogatek do Gloskowa , małe klenie , małe okonki, rzeka piekna , fajne podmycia , burty, ale jak to mówią lowic trzeba umic ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Sporo ludzi zagląda w rejony, o których wspomniałeś stąd i wyniki są jakie są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk111 Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Hej, Dzisiaj jadąc na Wisłę przejeżdżałem obok tej małej rzeczki na wysokości Konstancina. Dzieje się tam coś? Pięknie wyglada woda na UL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 jakieś okonki, jakieś kliniki można trafić chyba kiedyś byłem, ładna rzeczka ale z rybami nie poszalałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Byłem wczoraj z rana w Konstancinie na odcinku miejskim. Dwa okonki (jeden całkiem rozsądny) plus krótki szczupaczek i jakieś pobicia, prawdopodobnie jaziki bo jest ich ponoć w tamtej okolicy sporo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sneer80 Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Hej, czy mógłby ktoś podpowiedzieć jakiś odcinek, na którym można teraz brodzić z muchówką i liczyć na jakieś zbiórki kleni? Jeśli ktoś potrafi podpowiedzieć coś oprócz Jeziorki w okolicy 1-1,5h od Warszawy to też będę wdzięczny za pomoc. Moja Wkra jeszcze za zimna, próbowałem łowić na Jeziorce pomiędzy Konstancinem i Piasecznem, ale tam słabe warunki do brodzenia. Wiem, że proszę o dużo i jedną z niewielu rzeczy, którą się mogę zrewanżować są jakieś informacje o Wkrze, ale może ktoś będzie tak miły i zechce się ze mną podzielić wiedzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi