Skocz do zawartości

Rzeka Jeziorka w okolicach Warszawy

@slider@

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ja dobrze rozumiem że od Głuchowa do stawów w Żabieńcu nie można łowić? attachicon.gif Screenshot_2023-07-04-09-57-33-25_f541918c7893c52dbd1ee5d319333948.jpg

Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka

Pytam bo widziałem że kilka osób wpisywało Jazgarzew, Górki Szymona, Gołków etc które są w tam odcinku z regulaminu.

post-75879-1688457522,2054_thumb.jpg

Edytowane przez rychlewicz.karol

• 6 miesięcy temu...

Smutne te nasze mazowieckie rzeczki pstrągowe :/

No nic, w tym roku spróbuję - dokupię znaczek i przejadę się za jakieś dwa - trzy tygodnie na rekonesans.

Popatrzę na mapę i wybiorę jakiś rozsądny odcinek rzeki.

Na pewno w tym roku sprawdzę także jakieś rzeczki z ościennych okręgów.

Widziałem stan zarybienia pstrągiem w 2023 r. Nie wygląda to dobrze. Ciekawe czy te ryby mają szansę podrosnąć i rozmnożyć się w tej rzece?

Edytowane przez markus383

• 2 tygodnie później...

Cześć! Zastanawiam się, czy warto ruszać o tej porze roku nad nizinny odcinek Jeziorki? - okolice Piaseczna. Był może już ktoś i próbował szczęścia?;) Ja dziś odwiedziłem przyujściowy odcinek Świdra, ale zgodnie z oczekiwaniami: mogłem zachwycać się zimowym krajobrazem, a jeśli chodzi o ryby to wróciłem na "0":D

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...

Mam prośbę do mazowieckiego psr i ssr: Pany trzeba się pojawiać nad Jeziorką bo komentować nie ma co. Siatka znaleziona na jednym z najbardziej uczęszczanych odcinków. Miejscowość Bogatki i okolice, a plotka głosi, że i "prądziarze" się zdarzają ...

post-65395-0-33799900-1743354020_thumb.jpg

• Like 1

Mam prośbę do mazowieckiego psr i ssr: Pany trzeba się pojawiać nad Jeziorką bo komentować nie ma co. Siatka znaleziona na jednym z najbardziej uczęszczanych odcinków. Miejscowość Bogatki i okolice, a plotka głosi, że i "prądziarze" się zdarzają ...

attachicon.gif jez.jpg

Zadzwoń sam 502 076 194.

Może ruszą cztery litery nad Jeziorkę.

• 3 miesiące temu...

Właśnie rozmawiałem z Ukraińcem który pracuje u mnie w magazynie, podobno na Górkach Szymona tęczaki wpuścili? Zna ktoś ten temat.

Chłopak w sobotę złowił sandacza 2,5kg...na trupka, oczywiście beret - no ale ma do tego prawo...