rychlewicz.karol Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 (edytowane) Czy ja dobrze rozumiem że od Głuchowa do stawów w Żabieńcu nie można łowić? Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Lipca 2023 przez rychlewicz.karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychlewicz.karol Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 (edytowane) Czy ja dobrze rozumiem że od Głuchowa do stawów w Żabieńcu nie można łowić? Screenshot_2023-07-04-09-57-33-25_f541918c7893c52dbd1ee5d319333948.jpg Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu TapatalkaPytam bo widziałem że kilka osób wpisywało Jazgarzew, Górki Szymona, Gołków etc które są w tam odcinku z regulaminu. Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Lipca 2023 przez rychlewicz.karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus383 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Cześć. Można liczyć na tej rzece na pstrągi?Myślę o dokupieniu znaczka na wody górskie z myślą o pojechaniu na odcinek górski Jeziorki i Rządzy w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Liczyć zawsze można jak na każdej wodzie ale nastawiać się trzeba przede wszystkim na spacer... Rzeczka ładna i z potencjałem ale niestety jest po prostu bardzo bardzo słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Nad Jeziorką pustych pudełek po robakach więcej niż pstrągów, moim zdaniem szkoda czasu choć rzeczka przepiękna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus383 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 (edytowane) Smutne te nasze mazowieckie rzeczki pstrągowe :/No nic, w tym roku spróbuję - dokupię znaczek i przejadę się za jakieś dwa - trzy tygodnie na rekonesans.Popatrzę na mapę i wybiorę jakiś rozsądny odcinek rzeki. Na pewno w tym roku sprawdzę także jakieś rzeczki z ościennych okręgów. Widziałem stan zarybienia pstrągiem w 2023 r. Nie wygląda to dobrze. Ciekawe czy te ryby mają szansę podrosnąć i rozmnożyć się w tej rzece? Edytowane 9 Stycznia 2024 przez markus383 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Cześć! Zastanawiam się, czy warto ruszać o tej porze roku nad nizinny odcinek Jeziorki? - okolice Piaseczna. Był może już ktoś i próbował szczęścia? Ja dziś odwiedziłem przyujściowy odcinek Świdra, ale zgodnie z oczekiwaniami: mogłem zachwycać się zimowym krajobrazem, a jeśli chodzi o ryby to wróciłem na "0":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor84 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Hej.był był ktoś już nad Jeziorką?Ja byłem 2 tygodnie temu z muchą, bardzo wiało więc za wiele nie udało się machać,ale woda też brudna ,zero kontaktu i widoku ruchu ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Byłem w kwietniu 2 czy 3 razy w Piasecznie w okolicach Górek Szymona oraz w Konstancinie w parku zdrojowym. Największa złowiona ryba jaź taki około 30 cm, poza tym trafiały się jakieś małe jazie i okonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor84 Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Jakieś nowe wiadomości z nad rzeki? Jutro mam plan jechać na rybki,nad rzekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Mam prośbę do mazowieckiego psr i ssr: Pany trzeba się pojawiać nad Jeziorką bo komentować nie ma co. Siatka znaleziona na jednym z najbardziej uczęszczanych odcinków. Miejscowość Bogatki i okolice, a plotka głosi, że i "prądziarze" się zdarzają ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCUS Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Mam prośbę do mazowieckiego psr i ssr: Pany trzeba się pojawiać nad Jeziorką bo komentować nie ma co. Siatka znaleziona na jednym z najbardziej uczęszczanych odcinków. Miejscowość Bogatki i okolice, a plotka głosi, że i "prądziarze" się zdarzają ... jez.jpgZadzwoń sam 502 076 194.Może ruszą cztery litery nad Jeziorkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Właśnie rozmawiałem z Ukraińcem który pracuje u mnie w magazynie, podobno na Górkach Szymona tęczaki wpuścili? Zna ktoś ten temat. Chłopak w sobotę złowił sandacza 2,5kg...na trupka, oczywiście beret - no ale ma do tego prawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 21 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Tęczkaki to wpuścili tylko ,że w marcu i już ich najprawdopodobniej nie ma.Zakaz połowu na żywą i martwą rybkę.W beret to trzeba tego gościa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 21 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca (edytowane) Na mieście mówią, że trochę tych marcowych tęczakow przerzucono do Jeziorki więc możesz próbować ???? Edytowane 21 Lipca przez pieczywko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi