GBartek89 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 I tak trzymać. Płynie czy stoi teraz rzeka???????/Dzisiaj rano jak przejeżdżałem przez Pólko to rzeka już płynęła, bardzo małe ilości lodu, ale to efekt pogody i temperatury którą widać za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 I tak trzymać. Płynie czy stoi teraz rzeka???????/Dzisiaj rano jak przejeżdżałem przez Pólko to rzeka już płynęła, bardzo małe ilości lodu, ale to efekt pogody i temperatury którą widać za oknem. Powyżej czy poniżej upustu?????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBartek89 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 poniżej czysto, z tego co zauważyłem powyżej jeszcze biała tafla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 oj płynie płynie i to nawet mocno;) tzn ja byłem na wysokości zalesia, przy takich stawach i tamie, więc za tamą rzeczka sobie płynie a przed tamą widziałem ze jak okiem sięgnął była zamarźnięta:) POZDRAWIAM! chyba kolego nie o tej rzeczce mówisz..podejrzewam że masz na myśli Zielonke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 oj płynie płynie i to nawet mocno;) tzn ja byłem na wysokości zalesia, przy takich stawach i tamie, więc za tamą rzeczka sobie płynie a przed tamą widziałem ze jak okiem sięgnął była zamarźnięta:) POZDRAWIAM! chyba kolego nie o tej rzeczce mówisz..podejrzewam że masz na myśli Zielonke Yeah - o tej, nieporozumienie bierze się stąd że masz Zalesie Dolne i Zalesie Górne, w obu są stawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 oj płynie płynie i to nawet mocno;) tzn ja byłem na wysokości zalesia, przy takich stawach i tamie, więc za tamą rzeczka sobie płynie a przed tamą widziałem ze jak okiem sięgnął była zamarźnięta:) POZDRAWIAM! chyba kolego nie o tej rzeczce mówisz..podejrzewam że masz na myśli Zielonke Yeah - o tej, nieporozumienie bierze się stąd że masz Zalesie Dolne i Zalesie Górne, w obu są stawy haha... ok, to sorry. ja w dolnym nie bylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Uuuu, coz za klimat... az chce sie wsiasc w auto pojechac wprost nad... No właśnie.. Sporo takich klimatów można popatrzyć na fotorelacjach grupy kajakowej Kazik i My.. Np. Jeziorka jest m. in. tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Jest to forma sportu...ale chyba na takim to sie nie znam. Przeciskac sie przez takie zwaliska z kajakami?... No i zakladajac, ze w rzece sa pstragi, ciekawe co by zlowil po ich przeplynieciu..? <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 gumo kiedys to samo pytanie zadawalem sobie na widok hord kajakarzy na Drawie. ale jak kilkukrotnie zdarzyło mi się wyjąc kropasy dosłownie spomiędzy przepływających kajaków to troche mniej się nad tym zastanawiam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 gumo kiedys to samo pytanie zadawalem sobie na widok hord kajakarzy na Drawie. ale jak kilkukrotnie zdarzyło mi się wyjąc kropasy dosłownie spomiędzy przepływających kajaków to troche mniej się nad tym zastanawiam... ...tiaaa, a Mifek siedzi i zawija je w te sreberka .. mowa oczywiście o kajakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 patu jest jeszcze jeden aspetk o ktorym nie wspomnialem. zawartosc kajakow... moze kropki ciagna tylko za kajakami w plcia piekna? tego jeszcze nie sprawdzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Witam Odgrzewam kotleta aby nie otwierać nowego wątku.Czy któryś z szanownych kolegów wie jak wygląda sytuacja na Jeziorce, chodzi mi o poziom wody po ostatnich roztopach ?? PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Witam Odgrzewam kotleta aby nie otwierać nowego wątku.Czy któryś z szanownych kolegów wie jak wygląda sytuacja na Jeziorce, chodzi mi o poziom wody po ostatnich roztopach ?? PozdrawiamKuba nie wiem, ale z chęcią bym się wybrał w następnym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Właśnie się wybieram, stąd pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Kuba masz priva. Dla zainteresowanych Woda trochę podwyższona, lekko trącona w dolnym biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Dzięki pablom PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 No i byłem... Wyjechaliśmy dziś z Warszawy pełni optymizmu, niestety na rogatkach stolicy dopadła nas śnieżyca (jadąc samochodem nie widziałem pobocza) !! Po dotarciu na miejsce przymusowe 45 minut w samochodzie, na szczęście pogoda się rozmyśliła i zmieniła się o 180 stopni !! cd: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 cd: Niestety dzień bez kontaktu z rybą, ale za to świeżego powietrza pod dostatkiem. No koniec jedyny kontakt jaki zaliczyłem to wzrokowy z rudym futrzakiem PozdrawiamKuba PS. Przepraszam za takie zdjęcia, ale miałem ochotę na jakieś kombinacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 A może kanał żerański tam ładne okonie biją.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Nie mam serca żeby męczyć o tej porze wypchanych ikrą okoni Łowiąc czasem na spławik białoryb (właśnie przełom luty-marzec)trafiałem garbusy i to piękne, ale tak jak mówię, wręcz ociekały ikrą i mleczem.Raczej mnie to nie bawi...PozdrawiamKuba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Super zdjęcie rudego chytruska Na jakim odcinku wędkowałeś ? (tak ogólnie, bez zdradzania miejscówek) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ja odwiedziłem Jeziorkę jakieś 3 tygodnie temu, w pobliżu stawów w zalesiu (dokładnie nie wiem jak opisać to miejsce gdyż dopiero zaczynam poznawać te okolice) ogólnie było to powyżej takiej sporej tamy. Wędkowało tam mnóstwo spławikowców uganijących się za jaziem. Usłyszalem od nich że jest tu spory jaź i kleń więc na gramowego woblerka zacząlem obławiać ten odcinek, niestety uczepiła się tylko spora mamuśka. Ale nawet nie zachłysnęła się mocno powietrzem, szybko wróciła w dobrej kondycji do wody:) Oszczędziłem jej nawet fotografii, jest tylko ta z holu. Może w tym tygodniu wybiorę się znów ale na wyższy odcinek, tam jest zdecydowanie szybszy prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 i jeszcze jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 fakt, zauważyłem ostatnio że jest tam dość grząsko.. panowie jeżdżący quadami też przecenili swoje możliwości i jeden z nich wyszedł z takiego bagna bez swojego quada;p dopiero jak podłączyli wyciągarke to znów pojawił się na powierzchni;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Radzę też na tym górnym odcinku uważać, szczególnie na wiosnę można w kilku miejscach zapaść się po pas - uwaga na odcinki łąkowe. Dokładnie tak jak mówisz, na poprzedniej wyprawie przekonałem się o tym, a w dniu dzisiejszym mój kumpel i to dość boleśnie, na szczęście nic strasznego się nie stało (tylko stłukł kolano) karuzo27, ta mamuśka to był jaź czy kleń ?? PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi