eleska Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Witam Czy ktoś mógłby mi podać info o serwisie fenwick w pl?gdzie się kontaktować,z kim?Z tego co udało mi się ustalić wcześniej myslalem że będzie to KR fishing ale od dwóch miesięcy kontaktu brak.Maile ,FB ,cisza totalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Również kontaktowałem się z kr fishing w sprawie reklamacji. Przez rok telefony, maile, formularz na stronie bez odpowiedzi. Co z tej dożywotniej gwarancji, jak nie można nawiązać z kontaktu.Wędki fajne, ale dystrybutor marny.Może ktoś próbował nawiązać kontakt z centralą? Nie wiem, czy ma to sens. Ewentualnie reklamacja w sklpie, gdzie kupiona wędka. Edytowane 30 Stycznia 2021 przez leszczynski.bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Reklamowałem aetos-a z pierwszej serii w Kr-fisching za pośrednictwem sklepu w którym kupiłem wędkę . Kontakt jeszcze choć ograniczony ale był. Niestety musiał interweniować UOKiK i dopiero wtedy uwzględniono mi reklamację i zaproponowano aetos-a ale o innych parametrach. Oczywiście odmówiłem. Ostatecznie wymieniono mi na taki sam. Proszę pamiętać że reklamujemy w sklepie w którym kupiliśmy a nie w Kr-Fisching. Sprzedałem za połowę ceny na Allegro i przeszedłem na St. Croix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Dzwonić do bazy wędkarskiej Czort. Prowadzą ją te same osoby co KR Fishing. Najszybszy kontakt. Też przeszedłem na St.Croix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Kamil chyba ma rację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed88 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Ja reklamowałem uszkodzonego Aetosa w KR FISHINFG od maja 2020 zero kontaktu dwa razy odebrali telefon ale nic z tego nie wyszło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartix92 Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Polecam kontaktować się bezpośrednio z Pure Fishing. W ten sposób załatwiałem 2 reklamacje będąc w US, podejrzewam, że też pomogą w EU. https://www.purefishing.com/pages/contact-us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrN Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Panowie, serwis Fenwick to jest katastrofa, w KR odmowa, pisałem do stanów nawet nie raczyli odpowiedzieć, szkoda zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed88 Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Ja też pisałem z Pure fishing i kazali kontaktować się z KR Fishing Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi